sâmbătă, 7 noiembrie 2009

Secretul jocului Revolt + parole (in comentarii)Click pe imagine pentru marire
Click pe imagine pentru marire
Click pe imagine pentru marire


Probabil cei mai multi dintre cei care iubesc jocurile de masini au jucat cel putin o data jocul Revolt. Pentru cei care nu au facut-o insa recomand sa-l incerce, mai ales ca acest joc e foarte simplu de instalat si cu cerinte minime pentru calculator. Este un joc de masinute cu telecomanda, iar tipurile de joc sunt variate. Te poti juca in campionat, poti lupta pentru cel mai bun timp, cursa normala contra 7 masinute sau chiar multyplayer. Plansele sunt variate si sunt destul de interesante. Am jucat acest joc foarte mult si inca il mai joc dar niciodata pana saptamana aceasta nu i-am descoperit secretul. Este vorba despre un alt mod de joc foarte interesant in care poti juca contra 29 de adversari, toti avand acelasi tip de masina. Modul intitulat sugestiv Clockwork Carnage este cel mai atractiv dupa parerea mea si pe mine m-a cucerit de la prima descoperire. Cine vrea sa afle secretul acestui mod (cum sa-l deblocheze), sa lase un mesaj la aceasta postare cu o adresa de messenger sau de mail iar eu am sa-i explic exact cum se face. Pana atunci am sa va fac pofta cu cateva secvente din acest mod de joc in care este foarte greu sa ajungi pe primul loc din cauza sanselor egale pe care le are fiecare adversar ( datorita faptului ca toate masinile sunt la fel). Cu toate astea am reusit pe cateva planse sa ajung in varful clasamentului si sa termin pe primul loc, dupa foarte multe incercari. Las totusi imaginile sa vorbeasca!
Cine vrea sa-l incerce il poate descarca de AICI .
Inca ceva. Daca doriti sa aveti toate masinile la dispozitie, in locul numelui tastati parola CARNIVAL

69 de comentarii:

 1. cum pot avea toate masinile la re volt

  RăspundețiȘtergere
 2. Parola pentru deblocarea tuturor masinilor este CARNIVAL . De asemenea masinile se deblocheaza partial dupa ce castigi o cupa(de bronz de argint, de aur sau de platina) atunci cand joci in modul Championship.

  RăspundețiȘtergere
 3. vreau si eu sa stiu cum joc in 29 de adversari azi pls. (alexandru_slv) nu trimite mail scrie acolope mess ca gasesc eu

  RăspundețiȘtergere
 4. Cum pot juca in 2 de la aceeasi tastatura??de la acelasi calculator???

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu stiu daca se poate juca de pe acelasi calculator cu doua masini in acelasi ecran. Eu in multiplayer am reusit doar de la calculatoare diferite legate in retea. Dar se poate juca si prin intermediul internetului prin direct IP.

  RăspundețiȘtergere
 6. dc nu pot sa intri in multiplaier????

  RăspundețiȘtergere
 7. cum fac sa ma lupt cu 29 de masini la revolt?????????

  RăspundețiȘtergere
 8. Trebuie sa reusesti sa strangi toate stelutele in modul stunt arena. Asa se va debloca modul Clockworks Cars

  RăspundețiȘtergere
 9. cum fac sa strang stelutele repede?????????

  RăspundețiȘtergere
 10. eu am reusit cu farfuria zburatoare. E cel mai usor sa ajungi la toate stelutele cu ea. Dra totusi vei avea mari batai de cap pt ca nu are controalele bune!

  RăspundețiȘtergere
 11. cum fac sa reusese sa strang toate stelutele cu farfuria zburadoare daca nu are controale bune????????????

  RăspundețiȘtergere
 12. Se manevreaza greu, dar eu cred ca ai cele mai bune sanse sa ajungi la toate stelutele. Sunt unele foarte sus si nu am putut ajunge la ele cu nicio alta masinuta. Strange ce poti cu orice masina care iti place tie, apoi foloseste farfuria zburatoare pentru cele pozitionate prea sus ca sa ajungi la ele cu alte masinute normale. E greu dar eu zic ca merita efortul pentru a juca cu 29 de adversari in acelasi timp.

  RăspundețiȘtergere
 13. cum fac sa ma lase sa fac etajele r sau m?????????

  RăspundețiȘtergere
 14. cum sa fac sa ma lase sa fac toate etajele r sau m?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? spunemi te rog frumos eu lam terminat pe tot dar mai sunt unele lucruri care nu le stiu

  RăspundețiȘtergere
 15. imi spui o data?
  cum sa fac?

  RăspundețiȘtergere
 16. nu sti hmmmmmmmmm........ te credeam cel mai bun la revolt se pare ca mam inselat daca nu imi spui inseamna ca nu sti si ca nu esti un maiestru!!!

  RăspundețiȘtergere
 17. Te-ai hazardat cu afirmatiile. Toate cursele merg facute M sau R numai daca ai terminat toate nivelurile si ai luat toate cupele. Asa vei putea sa le faci pe toate si R si M. Dar tu spui ca ai terminat campionatul si nu ai reusit sa le joci pe yoate. Da-mi add pe messenger ca sa iti pot explica mai bine. id aditza_cool06

  RăspundețiȘtergere
 18. plz bagama tu pe mine id-ul meu este mihaipopoiucatalin te rog bagama tu mie imi da ca tu nu existi bagama tu te rog!

  RăspundețiȘtergere
 19. ma bagi? te rog frumos mie nu imi merge

  RăspundețiȘtergere
 20. spune mai clar ca eu am decat 8 ani!

  RăspundețiȘtergere
 21. hmmmmmmmmmmm... nu sti sa ma bagi lasa explicami aici pe site-ul asta sau nu sti

  RăspundețiȘtergere
 22. dc nu imi merg toate stagile?boycosmin44

  RăspundețiȘtergere
 23. pai eu cred ca trebuie sa treci toate cupele bronz argint aur si platina ca sa te lase ca eu sunt un copil de 8 ani si lam terminat in 2,6 zile

  RăspundețiȘtergere
 24. Pentru a putea juca pe toate traseele trebuie sa joci in modul championship, adica campionat. Trebuie sa iesi in primii 3 clasati la fiecare traseu si pe primul loc in clasamentul genereal al cupei pentru care joci. Atunci vei avea parte de un nou nivel cu trasee si adversari mai avansati. Daca vrei sa sari peste acest pas si sa nu joci in campionat poti baga parola Tracker in campul pentru nume si toate traseele vor fi deblocate.

  RăspundețiȘtergere
 25. Felicitari copilule de 8 ani. Ai reusit ceva ce putin reusesc intr-un timp atat de scurt. Mie personal mi-a luat mult timp ca sa termin jocul in modul campionat. Cateva saptamani, e drept ca nu aveam calculatorul meu atunci si ma jucam la un prieten. Dar oricum m-am chinuit mult.

  RăspundețiȘtergere
 26. multumesc multumesc foarte mult eu chiar nu mint dar cu ajutorul lui aditza am reusit sa aflu parolele tracker si carnival dar inca odata te mai intreb aditza mai exista si altele in afara te carnival si tracker
  hai sigur mai ma sti mihai popoiu catalin?

  RăspundețiȘtergere
 27. Alte parole Changeling - poti schimba masinile in timpul jocului.
  CARNIVAL - All Cars toate masinile
  TRACKER - All Tracks toate traseele
  DRINKME - Small Cars face masinutele mult mai mici
  JOKER - Identical Cars in Multiplayer masini identice in jocul multiplayer
  CHANGELING - Change car in race
  URCO - UFO Vehicle farfuria zburatoare
  SADIST - Press the right "SHIFT" to change weapon Avand arma luata, o poti schimba apasnd tasta SHIFT dreapta, cea de langa sageti, in timpul jocului. Apesi shift pana ajungi la arma dorita. Asta este in functie de controalele proprii
  TVTIME - Press "F5" or "F6" to change view Apesi in timpul jocului tasta F5 sau F6 pentru a schimba imaginea-vezi din alte unghiuri
  MAKEITGOOD - Press "F6" to disable clipping, press "F6" twice for fly mode Apesi F6 in timpul jocului si vezi ce se intampla.

  Toate parolele se baga in campul numelui inainte sa intri in joc. Vezi in comentariile de mai sus cum poti folosi mai multe parole in acelasi timp intr-un joc.

  RăspundețiȘtergere
 28. da unele sunt bune unele nu
  altele mai sunt?

  da si sa stiti ca am dat revoltul unui prieten si mia zis a doua zi ca are avion autobuz tractor cum se poate intlampla asa ceva eu care lam terminat in 2,6 zile si am doar 8 ani si el de 5 ani sa le descopere cum sa intlamplat?!si daca exista coduri de alte masini vreau sa le am

  RăspundețiȘtergere
 29. Ce spunea prietenul tau ca are, nu stiu cum a reusit. poate i le-a bagat un prieten mai mare, Nici eu nu stiu despre asa ceva. Ce putin nu in versiunea originala a jocului. Coduri pentru alte masini nu sunt. Masini modificate poti baga in joc dar doar modificand fisiere din instalarea jocului. Ceea ce e prea avansat pentru tine. Nici eu nu ma prea pricep sa le bag.

  RăspundețiȘtergere
 30. nu un prieten mai mare pt.ca eu am fost acolo si nu avea nici un prieten pe la el

  RăspundețiȘtergere
 31. eu nu il pot downloada...plss ajutati-ma..

  RăspundețiȘtergere
 32. http://filelist.ro/details.php?id=22999 asta e o adresa de unde il poti descarca

  RăspundețiȘtergere
 33. am cudu carnival sa nustiu cum sal introduc.unde?

  RăspundețiȘtergere
 34. am udu carnival .dar unde il scriu ca sa mearca toate masinile id meu ady_ady9342yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 35. Am bagat id-ulo tau in lista dar nu mi-ai dat add. Toate parolele se baga in spatiul pentru nume

  RăspundețiȘtergere
 36. dan_floryn01 dai acc si sa vb de revolt
  daca lai bagat zii ceva dupa ce vezi comentariu plz

  RăspundețiȘtergere
 37. vreau sa stiu si eu cum pot baga masini in revolt va rog

  RăspundețiȘtergere
 38. Daca te referi la masini tunate, le poti baga in folderul cars, dupa ce ai copiat fisierele aferente unei masini tunate. Apoi intri din nou in joc si ar trebui sa apara masina daca actiunea a fost facuta corect.
  Daca te referi la a juca contra altor masini, poti juca in modul simplu sau in modul chamionship, unde ti se vor da concurenti aleatori, cu skiluri apropiate de masina cu care rulezi tu.

  RăspundețiȘtergere
 39. care este farfuria zburatoare?

  RăspundețiȘtergere
 40. unde scriu parola ca sa imi apara masinile

  RăspundețiȘtergere
 41. Farfuria zburatoare este intre masinile surpriza. Se numeste UFO.
  Toate parolele se scriu in campul in care scrii si numele, cu remarca de a da enter dupa fiecare parola introdusa, apoi ESC, stergi parola, si bagi alta parola (daca vrei sa rulezi cu mai multe parole in acelasi timp) sau numele tau.

  RăspundețiȘtergere
 42. eu am terminat cupele si cee mai trebui sa fac sa imi dea tote masinile

  RăspundețiȘtergere
 43. Daca ai terminat toate cupele , ar fi trebuit sa ai deblocate aproape toate masinile. Daca vrei sa joci cu orice masina de pe raft, baga parola Carnival in campul unde trebuie sa bagi numele. Apoi iti vei putea alege orice masina doresti.

  RăspundețiȘtergere
 44. VREAU SHI EU SECRETUL JOCULUI id rares_fantasticul@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 45. exista parola pt a castiga toate cupele dintrodata?????

  RăspundețiȘtergere
 46. Nu stiu sa existe o astfel de parola

  RăspundețiȘtergere
 47. yoo.andy09 zimi si mie pls

  RăspundețiȘtergere
 48. NU pot sa descarc jocul nu am invitatie poate sa ma ajute cineva?

  RăspundețiȘtergere
 49. Baga id-ul meu in lista de mess si te ajut eu: aditza_cool06 . Cand dai de mine, spune-mi cine esti.

  RăspundețiȘtergere
 50. cum bag codurile in revolt?

  RăspundețiȘtergere
 51. cum folosesc mai multe coduri de o data

  RăspundețiȘtergere
 52. Bagi prima parola pe care o vrei, dai enter, apoi te intorci la campul unde ai bagat parola, o stergi pe cea scrisa si bagi alta si tot asa de cate ori vrei sa bagi cate o parola in plus. Poti folosi astfel mai multe parole in acelasi timp.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. aditza cum pun parolele pentru ca eu le pun si nu imi merg

   Ștergere
 53. Nu stiu daca exista vreun Patch cu setari in limba romana pentru acest joc, dar daca ai nevoie de ajutor iti stau la dispozitie cu traducerea meniului astfell incat sa-ti poti face setarile pe care le doresti

  RăspundețiȘtergere
 54. Ceee marf'a fost revolte-ul, faceam long night in internet cafea si jucam q2 si revolte:)) Merci ca mi-ai adus aminte, o sa-l instalez:))

  RăspundețiȘtergere
 55. cum fac sa joc cu alt prieten la multiplayer?

  RăspundețiȘtergere
 56. Cum fac sa intru in multiplaer? ( dobro_gabi2011 ) emailu meu ;)

  RăspundețiȘtergere
 57. cum sa am tote cursele facute? (andrey andrei @yahooo.com)

  RăspundețiȘtergere
 58. Salut, am si eu o mica problema si as dori un sfat, daca ai skype add : beni.turculet ma gasesti on mai mereu daca ma poti ajuta chiar te rog! :3

  RăspundețiȘtergere
 59. Adytza dami add pe messenger msamoila99 sau pe skype samoila.marian4(si voi ceilalti jucatori sa va invat)

  RăspundețiȘtergere
 60. de ce imi da eroare deca vreau sa acceses the toys wood sau sa castig cupe?

  RăspundețiȘtergere
 61. ce fila imi trebuie ca sa joc pe arena ?

  RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea