sâmbătă, 29 decembrie 2012

Cateva laude pentru Romania

Era un banc facut de romani despre ei si tara lor: "Daca Apocalipsa ar veni maine, Romania ar fi singura tara care ar scapa de la distrugere, pentru ca este cu 100 de ani in urma celorlalte." Chiar daca ne ducem de rapa, se mai gasesc inca oameni care sa aduca laude acestei tari si locuitorilor ei. Iata cumin videoclipul de mai jos sunt prezentate cateva realizari din diferite domenii ale romanilor.



Apropo de oina, mai stie cineva ca acesta este de fapt sportul nostru national? Mai stie cineva cum se joaca? L-a jucat cineva vreodata? Exista macar o liga nationala care sa se intreaca in acest sport?

2 comentarii:

  1. Mi-a placut filmuletul, chiar mult. Desi n-am inteles partea de final cu berea, banuiesc ca ei au sponsorizat, dar pica aiurea finalul asta.
    In afara de asta sunt chiar curioasa daca info prezentata aici e adevarata si daca romana e intr-adevar a doua limba vorbita in cadrul corporatiei Microsoft, mi se par totusi mult.
    p.s. si n-am mai inteles vocea tipului, tipic americana, care vorbea folosind prenumele 'we', de parca ar fi fost vocea unui roman.
    p.s.2 Oina nu exista la pariuri? :) Inseamna ca nu exista liga nationala, nu? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar merita popularizat acest link, desi este o reclama SAB Miller.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea