miercuri, 1 ianuarie 2014

Revelion de poveste pentru Alhaji Mohammed

Jucatorul de baschet al echipei CSU Asesoft Ploiesti, Alhaji Mohammed a avut parte de o nefasta. O poveste de groaza pentru el pe care povesteste ca nu crede ca o va uita vreodata. Iata ce a scris pe contul sau de facebook:
Jan 1st is a day I will remember for the rest of my life. True story of what happen to me today. Never in my life have I been surrounded by ten guards with guns and treated like a terrorist. Took me in and room made me take all my clothes off and asked 100 questions. Checked all my bags and took everything out of all of them like I was hiding something. All this because I have the name Alhaji Mohammed. I won't share everything that happen but you can get the picture of how my day went. Israel you won't see me no time soon. Israel I pray the USA don't treat people from your country like you did me today. Other then that I'm blessed and happy to be back in Romania!
Jucatorul spune ca se bucura ca a revenit in Romania, iar noi fanii Asesoft-ului care i-am scandat numele de numeroase ori la Ploiesti, il asteptam sa revina pe parchet.
Pe pagina sa de facebook au venit multe mesaje de compatimire si incurajare pentru jucatorul care incanta privirea prin jocul sau.

Un comentariu:

  1. pfff, cand citisem titlul articolului pe mail nu scria decat 'Revelion de poveste' si mi-a sarit un pic inima pe ritm de maraton - crezusem ca ai scris despre altceva. :) Si nu asta ma speriase, ci asocierea dintre revelion si 'poveste', care pentru mine e ceva de vis. :)
    Cat despre revelionul omului despre care era de fapt vorba, mi se pare intr-adevar stupid ca niste oficialitati vamale sa faca asta unui sportiv, e putin probabil ca un baschetbalist cu acte sa fie un terorist, si banuiesc ca Alhaji putea dovedi cu vreo legimitatie ca e baschetbalist, sau cel mult putea dovedi practic. :)
    Dar cred ca ai uitat ceva. Se intampla si pe la alte case chestii de-astea, cred ca iti amintesti articolul de acum cativa ani din presa locala desprre un comportament similar al Kaufland-ului fata de un client pe care il suspectasera de hotie. :)

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea