joi, 22 mai 2014

De la anvelope de iarna la anelope de vara

Putem spune ca a trecut iarna? Sa zicem ca a trecut, desi ne-a tot amenintat pana tarziu in primavara. Acum vin alte cheltuieli peste noi. Pentru masina trebuie sa cautam anelope de vara, ca probabil cele folosite in anii trecuti s-au tocit si nu mai dau siguranta in trafic. Desigur nici nu ne permitem sa mergem cu ele tocite ca riscam sa primim amenda daca suntem opriti in trafic de politie. Si decat sa primesti o amenda pe acest motiv, mai bine iti asiguri confortul si siguranta cumparand anvelope noi pentru autoturismul tau. Magazinul online de anvelope Anvelopex chiar ofera si transport gratuit pentru cei ce achizitioneaza anvelopele online. Au o gama variata de marimi si modele cu tot felul de caracteristici, asa ca am toate motivele sa mai arunc un ochi pe acolo.



Daca te hotarasti sa cumperi anvelope vara de la Anvelopex si vrei transportul gratuit e bine de stiut ca il vei primi numai la achizitia a minimum 4 anvelope. Dar daca esti la prima achizitie trebuie sa stii si ca vei gasi un cupon de reducere pe site-ul lor.

Imi place acest site ca are categorii bine definite si poti gasi usor modelele de anvelope pe care le cauti. Cautarea este usoara si aduce cele mai relevante rezultate. La fel si navigarea este placuta si poti trece de pe o pagina pe alta imediat, existand numeroase pagini relevante. Filtrele de cautare te pot ajuta sa gasesti anvelopele potrivite folosind criteriile anvelopei pe care o cauti. Poti cauta de pilda anvelope dupa criterii precum latime, talon, diametru, sezon sau producator.

Aceasta firma s-a aliniat si unor standarde de calitate si de seriozitate in relatia cu clientul. Astfel firma ofera politici ce vin in ajutorul clientului, precum:

  • confidentialitate garantata
  • 2 ani garantie
  • siguranta datelor personale
  • ai timp sa te razgandesti 30 de zile. Daca nu esti multumit primesti banii inapoi
  • livrari rapide in toata tara
  • livrari gratuite la minimum 4 anvelope comandate
  • livrari acasa la service sau la birou.
Toate aceste beneficii pe care Anvelopex le ofera clientilor denota grija si responsabilitatea pe care si-o asuma in relatia cu acestia. 
Sa nu uit! Pe site mai gasiti si o sectiune de chat online unde puteti pune toate intrebarile. Centrul de asistenta va va ajuta sa gasiti raspunsurile si sa faceti alegerea corecta.

Si inca un lucru foarte important de stiut este acela ca preturile afisate pe site includ TVA si taxa pe ecovaloare.

Asadar aveti de unde face achizitii de anvelope.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea