miercuri, 13 septembrie 2017

Eliminare

Hai că am dat-o de gard cu competiția care abia începuse. Vă mai amintiți că spuneam acum nici 36 de ore cum că provocarea de a scrie cel puțin un articol pe zi est mai grea decât pare la prima vedere? Ei bine eu am reușit performanța să nu mă țin de ea încă din a doua zi. S-a întâmplat să călătoresc cam toată ziua din România în Anglia. Drumul ăsta e și lung dar și obositor. Îmi ia cam 15 ore să ajung din patul din România în patul din Anglia și mai punem la socoteală și diferența de fus orar.

Nu am reușit să scriu articolul pe drum, nu am reușit nici când am ajuns acasă că am picat la așternut, dar nu pentru vreo noapte fierbinte ci pentru un somn imperios necesar. Vina îmi aparține în totalitate și chiar dacă am un motiv bun de folosit drept scuză, nu am de fapt nicio scuză.

În fine, să vă spun acum că am avut un zbor lin, dar ca de fiecare dată cele trei ore de zbor din București în Londra mi se par interminabile. Chiar mi-e frică de momentul în care va trebui să zbor în China de exemplu într-o călătorie pe care o am în minte de câteva luni. Ce o să mă fac și ce o să fac la un zbor de 12 ore sau cât se face din Anglia până în China? Fără să mi vorbim și de alți timpi intermediari de transfer sau alte tipuri de călătorie. O să mă urc pe tavanul avionului. Acolo sus în aer timpul parcă stă în loc.

Ca idee, în cele 3 ore de zbor am încercat să îmi ocup timpul cu diferite activități. Am dormit, am citit câteva capitole din biblie în limba spaniolă, am făcut exerciții pe Duolingo în limba spaniolă, m-am holbat din când în când în decolteul tipei de lângă mine care dormea la fel de adânc precum decolteul pe care îl avea. (Nu sunt foarte mândru de asta, dar prea era provocatoare). Am urmărit activitatea membrilor echipajului din timpul servirii, am folosit toaleta, m-am uitat pe facebook (atât cât îmi mai permitea feed-ul încărcat în prealabil). Timpul tot părea că stă în loc.

Voi cum reușiți să scurtați timpul de călătorie, cel puțin la nivel mental?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea