duminică, 2 august 2009

Ceahlaul-Steaua este pe Antena 1 azi la ora 20:45

Antena 1 ne ofera si in acest sezon al ligii 1 cate un meci in fiecare etapa. Astazi 2 august avem Ceahlaul Piatra Neamt-Steaua un meci care incepe la ora 20:45. Steaua va arata oare noua fata cu care a inceput in cupa UEFA? Va fi un meci pe care stelistii il vor castiga la pas sau nu? Ceahlaul vine din liga a doua dupa un sezon in care a invins majoritatea echipelor din esalonul secund, obtinand categoric promovarea.
Echipa probabila a stelei conform site-ului stelisti.ro: Cristiano Bergodi pregateste urmatoarea garnitura de start pentru meciul de la Piatra Neamt: Tatarusanu - Golanski, Goian, E. Baciu, Petre Marin - Nicolita, Onicas, Toja, Grzelak - Surdu, Bogdan Stancu.

"Avem soluţii şi la Piatra-Neamţ, revin Toja, Petre Marin, Kapetanos, stăm bine. E debut de campionat, vom face totul pentru a cîştiga şi pentru a începe cu dreptul", a declarat Cristiano Bergodi.

"Bergodi se află într-o situaţie foarte grea. A făcut în aşa fel încît nu mai ştie cu cine să joace. E dificil să mai zici cine e titular şi cine e rezervă", spune Gigi Becali.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea