joi, 17 decembrie 2009

Filmul romanesc de sarbatori: comedia Ho-ho-ho



Prima productie romaneasca in care apare spiritul sarbatorilor si-a facut aparitia in stil mare in 2009, apreciat in mare sau mica masura de public. Unii acuza productia de plagiat dupa Bad Santa cu Billy Bob Thornton, in timp ce altii saluta ideea de a face un film dedicat sarbatorilor, care sa fie primul film romanesc de acest gen. Distributia acestui film este formata din actori care au priza la public si care si-au demonstrat deja aptitudinile actoricesti precum: Stefan Banica Jr, Alina Chivulescu si Pavel Bartos, actori care au si un haz aparte pe langa faptul ca stiu meserie.
Comedia se impleteste cu drama in momentul in care Horatiu (actorul principal alaturi de Stefan Banica Jr.) se rataceste in mall de mama sa si se intalneste cu Mos Craciun care se afla intr-o actiune de furt. Lucrurile decurg tot mai rau pentru Mos cat si pentru mama lui Horatiu care il cauta disperata.

Filmul a fost filmat in vara anului 2009 si a avut nevoie de ingredientele urmatoare:
100 de saci cu zapada artificiala
30 de kg de globuri
50 m de beteala
5 Mosi Craciuni
un Mall – de preferat Baneasa Shopping City
un Fiat 500 din 1960 si o Dacie din ‘80
un brad de 6 m
pentru antren – 30 de actori si o echipa de filmare formata din 85 de persoane

Dupa aceasta scurta prezentare, am sa-mi dau si eu cu parerea despre film, spunand ca ma incanta ideea unui film romanesc de sarbatori, chiar de ar fi inspirat din alte productii (trebuie sa ne asteptam la asta din ce in ce mai des, pentru ca productiile de acest gen sunt numeroase si este aproape imposibil sa nu te apropii cumva de ce s-a facut deja pana atunci. Este valabil si in domeniul muzical si in alte domenii.) Am sa ma uit la el in primul rand pentru ca este romanesc si in al doilea rand pentru ca imi plac comediile.
Bucurati-va de filmul ho ho ho!






Articol inpirat de aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea