miercuri, 29 mai 2013

Pe 30 mai 2013 avem conferinta TEDx in Ploiesti

TEDx, - locul in care oameni diferiti, din domenii diferite, isi expun ideile intr-o conferinta, se va tine si la Ploiesti. Joi 30 mai 2013 in Sala Polivalenta din cadrul Hotel Central, voi lua parte la o conferinta in care isi vor expune ideile cativa oameni cu idei de viitor. Speaker-ii acestei conferinte vor fi: Dan Pascariu, Aurelia Visinescu, Serban Ciusca, Dana Crisan, Paul Olteanu, Tony Romani, Cristina Mihalcea, Gabriel Stefan, Lucian Vasile si John Cristea. Ultimii doi imi sunt cunoscuti din proiecte la care am participat cu diferite ocazii. Sper sa invat cate ceva de la fiecare participant, cine stie, poate o noua viziune asupra unor idei dezbatute de fiecare speaker.
Gazda evenimentului va fi Medeea Marinescu.

Dupa conferinta revin cu o parere generala asupra acestei conferinte-eveniment.

Un comentariu:

  1. suna foarte interesant! Ma bucur ca incepe si Ploiesti-ul sa faca pasi in directii de genul asta : intai plimbarile lui Lucian, apoi cursurile de public speaking, acum si conferintele TEDx. Ma intreb chiar cat de diferite sunt de ceea ce vedem noi pe net de la americani!
    Sper sa ne si povestesti apoi cate ceva despre prezentarile vorbitorilor. Pe mine ma intereseaza in special discursul lui Lucian, sunt curioasa.
    Si sper sa nu ne trimiti pe bloguri la alde Johni, Luize sau Haotiki sa citim mai multe la ei acolo.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea