vineri, 3 ianuarie 2014

Trasniti & nelinistiti

Serialul de comedie Trasnitii a ajuns la un nou final de sezon. Au dat gata cel de-al 21-lea sezon si 1168 de episoade. In ritmul acesta vor concura la un moment dat cu serialul "Tanar si nelinistit" la capitolul longevitate. Poate exagerez putin, dar sunt totusi cifre impresionante pentru Romania si pentru un serial de comedie in general. Se pare ca actiunea va continua intr-un nou sezon in primavara anului 2014, dat fiind faptul ca ultimul episod a lasat intamplarile in coada de peste. Toate personajele au fugit din Spania, acolo unde ajunsesera actori de telenovela, cu destinatia cea mai probabila, Romania.
Lasand actiunea deoparte, cifrele care ii tin pe Trasniti in viata sunt destul de interesante. Ultimul episod difuzat in premiera la Prima TV, a fost urmarit chiar si pe internet de mii de fani. Numai pe http://trasnitii.primatv.ro au fost peste 34 000 de vizualizari. Pagina de facebook dedicata lor numara peste 206 000  fani. Sunt multi fani ai acestui sitcom, iar actorii care dau viata personajelor declara ca nu vor sa se termine prea curand acest serial. Nici eu nu mi-as dori acest lucru, tocmai de aceea urmaresc noile episoade la Prima TV din fata televizorului si nu pe internet. Le fac audienta in direct si sunt convins ca si in reluare (vorba personajului Pupaza), pentru ca serialul sa nu moara prea curand.
Anul trecut sitcomul Trasnitii a fost premiat cu premiul VIP pentru “Cel mai bun serial de comedie” 
la Gala Premiilor VIP. Inca o rasplata a muncii pe care o depune intreaga echipa care realizeaza serialul.

Un comentariu:

  1. :) eu cred ca au fugit in Anglia, ca tot s-a dat drumul la libera circulatie pt noi si bulgari acolo .
    La Tanar si Nelinistit am rezistat si eu cativa ani, dar totusi cu timpul te plictisesti de aceleasi personaje care se tot imbarliga in diverse feluri. Deci nu sunt pentru serii prea lungi ale serialelor. Nici macar in cazul Hobbitului. :)

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea