vineri, 5 septembrie 2014

Amical extraordinar pentru Asesoft

Ghici cine vine la Ploiesti? Poate ati aflat deja, poate ca nu, dar eu imi fac datoria sa va spun. Asesoft si-a programat un amical cu o echipa importanta din Europa. Este vorba despre formatia Partizan Belgrad, campioana en-titre din Serbia, castigatoarea ultimelor 13 titluri puse in joc de baschetul din serbia si a 13 cupe ale Serbiei. Daca nu este de ajuns aceasta descriere, mai putem adauga urmatoarele: echipa infiintata acum 69 de ani, a reusit sa castige 16 titluri nationale, de 6 ori Campionatul Adriatic, o data Euroliga si alte cateva cupe la care a participat. Are un public numeros si fanatic, ce o sustine atat acasa cat si in deplasare.



Pe 11 septembrie de la ora 19:00 in Sala Olimpia din Ploiesti va avea loc super-amicalul dintre doua campioane. Campioana incontestabila a Romaniei va da piept cu campioana incontestabila a Serbiei in amicalul de lux gazduit de Asesoft Ploiesti. Echipa ploiesteana a inceput sa scoata capul in Europa dupa evolutiile constante din ultimii ani. Transferurile din acest pre-sezon au fost facute cu un scop precis: atacarea unei pozitii cat mai bune in Eurocup, competitie pe care a respectat-o cum a putut mai bine.

Sa le aratam asadar campionilor din Belgrad ca si la Ploiesti baschetul este iubit si cinstit cum se cuvine. Hai la sala! Hai Asesoft Ploiesti!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea