joi, 16 iunie 2011

Prostul pana nu e si fudul nu e prost destul

Cam asa spune un proverb romanesc, pe care vad ca-l urmeaza cu mare  atentie patronul  restaurantului terasa Dyonisos din Ploiesti. Are o "afacere" cu acest restaurant terasa, care nu e prea vizitat. Spre exemplu ieri la ora 18:00 am fost pe acolo ca sa fac o rezervare pentru 25 de persoane pentru ziua de duminica. Interiorul si terasa erau porno, absolut nimeni nu servea nimic. Insa bineinteles consumul e consum si nu tine cont  daca ai sau nu clienti. Si cu toate acestea mi s-a refuzat rezervarea, fara niciun motiv concret. Vanzare buna in cazul asta dar nu stiu catre cine. Daca nici la acea ora cand lumea iese la plimbare si este inca destul de cald, nu ai nici macar un client, atunci cand? Culmea ca mai este si cu specific grecesc de parca  am avea si mari comunitati grecesti in oras. Inteleg ca nu e musai sa ai comunitati de o anumita natie pentru a deschide un restaurant cu specificul unei tari, dar vanzare e musai sa ai ca sa-ti mearga afacerea.


Acestea fiind spuse, am mers la un restaurant cu specific spaniol. Chiar ceva mai fain decat cel cu specific grecesc, putin mai pitit decat Dyonisos, dar totusi ceva mai populat. Culmea este ca inainte de  el mai sunt inca 2 restaurante-terase care ar putea sa-i "fure" clientii si totusi era chiar populat bine pentru acea zona si pentru conditiile date in care se afla Dyonisos . Ii mai face si reclama pe la radio si tot degeaba.



Trimite prietenilor pe Messenger Ador aurul pe femei in masini sanatoase

3 comentarii:

  1. Tu vezi ca mananci literele cand pui etichete. Acum n-ai scris restaurante. :)
    Asa, chiar vroiam sa te sun sa te intreb daca ai rezolvat ceva cu rezervarea, da' nu ma gandeam ca ai fost chiar de ieri seara.
    Habar n-am unde vin grecul asta, dar deja mi-a lasat impresie proasta.
    Ti-am zis ca e posibil sa patesti la fel ca mine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu habar n-am de unde vine grecul asta. Cert e ca a cumparat spatiul vechiului Old school, pe care l-a reamenajat. Dar fara succes daca refuza o oferta de 25 de persoane sigure, in detrimentul unei clientele imaginare. Pacat de Old school ca era cat de cat dragut.

    RăspundețiȘtergere
  3. Adica Old School ala unde am fost cand au venit Andy si Alex de la Bucuresti?
    Deja nu mai e?
    Si mie imi placea cum arata locul, si chiar se potrivea cu atmosfera. Pacat. Un restaurant (si inca unul grec in plus de toate!) chiar nu-mi spune nimic!

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea