joi, 16 iunie 2011

Solutia anti tantari. Radio anti tantari



Daca ai probleme cu zburatoarele mici cu trompa sugatoare, atunci ai mai multe solutii ca sa scpai de ele. Poti incerca cu pastilele care se pun langa bec, cu aparatele care se baga in priza cu pliciul care lasa insa urme de sange pe pereti, cu paharul uns pe dinauntru cu untura, iar apoi pus deasupra tantarilor pe suprafetele unde sunt asezati. Acestia se sperie si zboara lipindu-si aripile de untura din pahar. De acolo nu prea mai au scapare. Aceasta din urma este o solutie babeasca. Mai sunt si altele, dar nu le-am pus in aplicare. Totusi am sa vorbesc despre ultima solutie despre care am auzit. Este vorba de radioul anti tantari, care face doua treburi deodata. Iti incanta auzul cu cele mai bune hituri, slagare si No1-uri noi si mai ales vechi. Nu ai cum sa te plictisesti de muzica pe care o difuzeaza. Al doilea lucru pe care il face este de a alunga tantarii printr-o frecventa aditionala, care pentru oameni se spune ca nu ar avea nici-un efect, dar care are efect asupra sugativelor inaripate. Este vorba despre Magic FM, un radio de colectie, daca ii pot spune asa de care nu ai cum sa te plictisesti daca iti place muzica veche dar buna.   Asadar daca sunteti ascultatori de radio su de muzica, puteti tine aproape frecventa Magic FM si veti avea doua avantaje. Este recomandat sa opriti radioul 5 minute la jumatate de ora, pentru ca, desi inperceptibil sunetul antitatntari "ascultat" in exces poate dauna auzului.
Pentru cei care asculta manele, alte radiouri, sau alte genuri de muzica exista deasemenea alternativa. Mergeti la aceasta adresa,






si descarcati  sunetul antitantari de acolo, pe care il puteti pune in alt player, in timp ce ruleaza  muzica din player-ul obisnuit. Il lasati pe repeat si veti avea parte de  o incapere fara tantari.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea