sâmbătă, 5 mai 2012

Castigatorii semifinalei 5 de la Romanii au talent 4 mai 2012

Ultima semifinala de la Romanii au talent sezonul al doilea a avut loc pe data de 4 mai 2012. Numerele prezentate au fost foarte diferite din punct de vedere al spectacolului si al domeniilor de activitate. Personal am fost impresionat de neomagicianul Mydas prin numarul lui de magie si punerea in scena a acestuia. Totusi numarul sau a fost intrecut in voturi de alte 4 numere cel putin. In finala din 11 mai vor mergeȘ 1. No Limit grupul de dansatori surdomuti care au facut un sincron perfect si un dans foarte bun per total in ciuda handicapului lor.
No Limit - finalisti pe happyhour.protv.ro 2. Mihai Petraiche - corpul sau este super flexibil si super-rapid
Mihai Petraiche - finalist pe happyhour.protv.ro 3. Cristian Leana - si cubul sau Rubik
Cristian Leana - finalist pe happyhour.protv.ro

2 comentarii:

  1. a fost o semifinala foarte stransa, dar, eu cred ca Mydas cu numarul ce l-a prezentat a fost peste toti ceilalti concurenti.Am urmarit toate episoadele de la ,, Romanii au talent,, si din editia trecuta, dar acest Mydas m-a impresionat.Cred ca e cel mai tare

    RăspundețiȘtergere
  2. am urmarit aceasta emisiune cu drag. toti cei din finala au fost ok, dar mi-as fi dorit sa castige trupa de dansatori surdomuti. cred ca ei au muncit foarte mult si danseaza mult mai bine decat "talentele" care apar pe la tv.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea