miercuri, 23 mai 2012

Master Chef 22 mai 2012


Pe 22 mai 2012 a avut loc o noua editie de Master Chef al carei final a adus o noua eliminare. Flavia Meterez a fost eliminata din cauza faptului ca nu a reusit sa ghiceasca decat 9 ingrediente din cele 40 existente in ciorba pe care a degustat-o. Editia a avut o intriga inca de la inceput cand concurentul Petru a castigat prima proba cu o farfurie desemnata ca fiind cea mai buna. Acest lucru i-a dat dreptul de a alege ce vor trebui sa gateasca ceilalti concurenti, dintre retetele gatite in fata lor de cei trei sefi. Petru a dat retetele cele mai grele concurentilor de care si-ar fi dorit sa scape din competitie si astfel a generat un conflict intre el si Gabi Godeanu care nu a apreciat spiritul de competitie al lui Petru. Cu privire la alegerea lui Petru au fost si voci pentru si voci impotriva. Conform planului lui Petru toti concurentii care au avut de refacut retetele cele mai grele in concurs au si ajuns la testul final al degustarii ciorbei si ghicirii cat mai multor ingrediente. Din pacate Flavia care mie imi dadea o stare de bine numai prin prezenta ei in competitie a dat-o in bara si s-a grabit spunand un ingredient care mai putea sa astepte pana sa fie scos pe gura. In editia urmatoare concurentii vor avea de gatit in varf de munte si in parcarea unui hypermarket. Oare cine va mai fi eliminat ? Ramane de vazut.

5 comentarii:

  1. super show ! pacat ca Flavia Meterez nu a reusit mai departe

    RăspundețiȘtergere
  2. is o gramada de oameni falsi pe-acolo, ceea ce mie imi displace teribil, dar asa e si-n viata, de-asta e interesant show-ul :
    toti ipocritii l-au criticat pe bietul Petru pt strategia pe care ar fi folosit-o si ei daca ar fi fost in locul lui.
    Nene, jos palaria pt el fiindca a recunoscut ca alegi in asa fel incat sa te evidentiezi tu si sa-i pui in incurcatura pe ceilalti, ca nu-i concurs de imprietenire !

    RăspundețiȘtergere
  3. Desi in general nu ma uit la emisiuni de genul asta(imi place mai mult sa citec bloguri :-P), pe 22 mai am aruncat si eu un ochi si chiar m-am distrat vazand incercarile concurentilor de a ghici ingredientele din ciorba. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. imi place emisiunea, sunt curioasa cine va fi master seful :)

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea