duminică, 19 august 2012

Mai animalule, ca bine spunea Iliescu!


Scriam intr-un articol anterior despre cineva care si-a abandonat pisica tinuta de 15 ani  in casa. Revin cu fotografia de mai sus si inscriptia de pe ea, drept raspuns la motivul primit - Cred ca si ea vroia sa plece ca  tot o zbughea pe usa de la intrare cand aceasta se deschidea -  .

Una e sa vrei sa mai schimbi aerul  din cand in cand si alta e sa fii obligat sa-l schimbi obligat fortat probabil definitiv.

5 comentarii:

  1. propun sa vorbeasca persoanele care au tinut 15 ani un animal in casa. ;) Stii cum e cu pilda biblica.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu la ce pilda faci tu referire. Eu as propune sa vorbeasca animalele care au fost tinute 15 ani in casa impotriva vointei lor.

    RăspundețiȘtergere
  3. :))))) Poftim???? Curat Caragiale, asta esti ! Adica de dimineata pana la pranz acuzatia s-a schimbat din dat afara impotriva vointei dupa 15 ani de cocolosire in tinut cu forta impotriva vointei timp de 15 ani?
    Cu tine nu stie omul cum sa taca mai bine! ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai este simplu de raspuns la asta. Nu stiu cine isi intreaba animalul de casa daca doreste sau nu sa fie tinut in casa si sa i se comande cand sa urce in fotoliu, cand sa manance si cand sa iasa la plimbare (acolo unde e cazul). Si daca cumva il intreaba cineva pe animal unul din aceste lucruri, sunt curios de unde stie acel cineva ca raspunsul primit, in cazul in care primeste unul, este afirmativ sau negativ. Lumineaza-ma!

    Nu crezi ca e no fear fata de animale?

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai si eu spun ca e simplu de raspuns la asta :
    in primul rand pisicile nu se dreseaza. Cel mult le inveti sa faca intr-un anumit loc. Dar atat. Nu le poti invata ca n-au voie sa se suie undeva, nu le poti da jos de undeva (sau le poti da jos dar pe urma asteapta=te sa fii zgariat) etc
    Cu cainii ... si aici intr=o oarecare masura cainele isi dreseaza stapanul - in sensul ca de fapt cainele dicteaza cand sa fie scos la plimbare iar stapanului ii place sau nu trebuie sa-si puna sosonii si sa scoata potaia.
    Deci cumva animalele comunica ceea ce vor.
    Deci e destul de fair pentru animale.
    Doar sa nu aiba suflet de vagabond si tu in fapt sa-l tii in casa, atunci da, nu e fair pentru destinul lor. Dar Poate au pacate de platit din vietile anterioare.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea