luni, 17 septembrie 2012

Campionii CSU Asesoft incep de jos

Baschetul prinde contur din ce in ce mai tare in România de astăzi. CSU Asesoft, echipa de baschet din Ploiești și cea mai titrată din ultimul deceniu încurajează acest lucru. De curând un nou proiect  a luat naștere și are nevoie de aportul iubitorilor acestui sport pentru a se dezvolta.
Asesoft Junior este proiectul  care își dorește să inițieze  copiii în baschet și pentru acest lucru organizează preselecții sâmbătă și duminică, 22-23 septembrie în Sala Leonard Doroftei din Ploiești.
Sâmbată  vor fi selectați copiii cu vârste cuprinse între 7 și zece ani, băieți sau fete, inițiați sau nu în acest frumos sport.
Duminică este rândul copiilor cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani să arate că vor și pot  face performanță în baschet.
Asesoft Junior este proiectul de care are nevoie baschetul românesc pentru a nu se face de râs  la nivel înalt în următorii ani.  Este un proiect  condus de oameni tineri care au acumulat repede experiență și vor să o împărtășească la rândul lor  copiilor.
Baschetul este un sport care solicită mult mai mult corpul uman și îl dezvoltă mai bine decât fotbalul de exemplu. Este un sport de echipă, de precizie, practicat intr-un mediu curat, un sport corect în care jucătorii  se resepectă reciproc. Un sport în care nu auzim înjurături din tribună și nu vedem jucătorii scuipandu-se între ei sau scuipând pe jos. Un sport în care fiecare secundă contează iar spectacolul este nelipsit.
Asesoft Junior își propune să ofere mai mult decât baschet  juniorilor pe care îi selectează astfel încât aceștia să aibă parte de o educație civică  și culturală dar și socializare cu  colegii de antrenament.
Unii vor face performanță, alții probabil vor realiza că nu e de ei baschetul, dar toți vor avea de câștigat de pe urma practicării acestui sport, primind o educație fizică corectă și o conduită sportivă adecvată.
Dragi părinți, luați-vă copiii de mână și arătați-le drumul în viață aducându-i la  preselecțiile Asesoft Junior!
Mai multe detalii aici.

Un comentariu:

  1. De acord, baschetul este unul dintre sporturile care au crescut de dupa 89 incoace. Cred ca un factor important este si faptul ca au aparut acele sali de sport prin 2000, unde nu prea era permis sa se joace fotbal, elevi orientandu-se spre baschet. Urmatorul pas logic ar fi o mai buna televizare a meciurilor din campionatul intern.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea