luni, 14 aprilie 2014

Vizita la Doctor Deco

Sambata mi-a placut tare mult cand am intalnit bloggerii alaturi de care am concurat in editia de primavara a Superblog2014. I-am intalnit in timpul unei vizite la Doctor Deco pe cei mai multi dintre ei. Doctor Deco ne-a primit bine, cu suc si crantanele, dar si cu bratele deschise. Desi spatiul mic a facut fata cu greu numarului mare de persoane prezente, un aranjament penru Paste tot a putut sa-si faca fiecare daca a vrut. Acesta a fost cadoul nostru de la Doctor Deco. Sa va arat cam ce am reusit eu sa fac.

Nu e cel mai extraordinar aranjament, dar este facut de mine si l-am asezat frumos pe birou ca sa aduca putin iz primavaratic in camera mea. 

Un comentariu:

  1. inteleg buburuza sau gargaritza, nu-mi dau seama exact ce e, ciupercuta, floricica, fluturele care e mai mult ca sigur inamorezat de o lacusta din cate se vede. si banuiesc ca ala e un suport de lumanare,
    dar ce este chestia aia verde? Nu cum se numeste, ci ce anume este ? Un fir de plastic colorat ? Si la ce serveste ?
    Nu ma refer la intrebuintarea pe care i-ai dat-o tu, eu imi imaginez ca ai intentionat un soi de cuibusor al primaverii. Ma refer insa la intrebuintarea pe care i-o dau oamenii aia care il comercializeaza.
    Ai idee cumva ?
    ps. frumos din partea celor de la Doctor Deco pentru ca v-au lasat sa va indivdualizati cadoul.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea