joi, 7 iunie 2012

Bet365 - Pariuri sportive online

Bet365.com este o casa de pariuri foarte cunoscuta in lume. Dispune de o interfata foarte prietenoasa si usor de parcurs. Paginile se incarca rapid, iar orientarea in pagina este simpla chiar si pentru vizitatorii care acceseaza pentru prima data site-ul. Este bine de stiut ca aceasta casa de pariuri solicita verificarea identitatii pentru clientii lor. Acest lucru se face foarte simplu si o singura data. Dupa ce ne-am creat contul le trimitem o copie dupa buletinul de identitate si contul este ca si verificat. Bonusul initial este de pana la 200 de ron. Daca depunem 200 de ron primim alti 200 de la ei ca bonus pentru ca ne-am inregistrat prima data. Un alt bonus este reprezentat de primul pariu pe mobil si ajunge de asemenea pana la 200 de lei. Aceste doua bonusuri imense nu au conditii ascunse, totul este la vedere si este foarte simplu de profitat de acestea. Nu va speriati e rulajul bonusului, pentru ca-l veti face in scurt timp si mai usor decat va ganditi. Cand vorbim despre bet365.com vorbim clar despre bonusuri puternice si numeroase. In fiecare saptamana avem bonusuri pentru reincarcarea balantei de jocuri sau a celei de poker sau casino. De asemenea avem pentru acestea bonusuri de depozit initial destul de consistente. Pentru pariuri sportive un alt bonus este cel de recomandare prieten.

Daca aveti prieteni care vor sa parieze online le puteti trimite invitatie si castigati 50 de lei in cazul in care acesta isi creeaza si foloseste contul de pe urma invitatiei dumneavoastra.

Bet365.com este o casa de pariuri prietenoasa care vine in ajutorarea clientilor sai cu un chat live disponibil in limba romana. Acolo va asteapta operatori gata sa va raspunda la orice intrebare sau nelamurire pe care o aveti. Eu sunt foarte multumit de aceasta casa de pariuri la care activez de peste 3 ani si la care am avut cea mai mare retragere de 1800 de euro pe care am primit-o in a doua zi dupa ce am efectuat retragerea din contul online. Bet365.com este printre putinele case de pariuri online care efectueaza platile de pe o zi pe alta cu conditia ca retragerea sa fie efectata intr-o zi lucratoare.

Metodele de depunere sunt simple si numeroase iar valoare minima de depozit este de 25 de lei.

Valoarea minima pe pariu este de 1 leu.

Mai este bine de stiut ca periodic veti primi de la bet365.com bonusuri de loialitate in valoare de 10, 15, 20, 25, 30, 40 sau 50 de lei pe care ii puteti folosi fara a face neaparat un depozit.
Personal nu am avut probleme cu aceasta casa de pariuri care sa nu se rezolve in favoarea mea, asa ca va recomand cu incredere sa pariati la bet365.com


Ar mai fi de spus ca serviciul de pariuri live este ireprosabil iar validarea pariurilor se face de cele mai multe ori in maxim 5 minute de la terminarea evenimentului. De asemenea playerul video va permite sa vizualizati live anumite evenimente pe care puteti sa si pariati desigur. Nota mea pentru aceasta casa de pariuri este 10/10 cu multe felicitari.