miercuri, 6 iunie 2012

Pariaza acum la Bet-at-home!


Bet-at-home este o casa de pariuri online cu interfata in limba romana atractiva si usor de folosit. Oferta de pariuri este variata, cuprinzand mai multe optiuni de pariere decat la alte case de pariuri online. Serviciul de pariuri online este si el destul de bine pus la punct avand in fiecare zi suficiente evenimente disponibile din diferite discipline sportive. Cand vorbim despre casele de pariuri online ne gandim desigur si la bonusurile pe care le ofera acestea clientilor sai. Bet-at-home are un bonus generos pentru clientii noi care-si deschid pentru prima data un cont. Bonusul de 50 % pana la suma de 200 de lei nu este de lepadat avand in vedere faptul ca sunt putine case de pariuri online care au o asemenea oferta la deschiderea unui cont. Cu alte cuvinte, deschizi un cont in care depui 400 de lei si vei primi din partea Bet-at-home inca 200 de lei bonus pentru prima depunere. Acelasi lucru se intampla si la sumele mai mici, in cazul in care nu ai suficienti bani pentru a te bucura de intregul bonus. Vei avea cu 50 % mai multi bani in cont fata de cat ai depus prima data, iar apoi tot ce iti mai doresti este ca norocul sa nu te paraseasca.



 Un alt avantaj pe care il are casa de pariuri Bet-at-home este acela ca ofera prin tragere la sorti 50 de euro pe zi unui client ales intamplator de sistem. Mai mult de atat, daca user-ul ales de sistem nu revendica pana la sfarsitul zilei bonusul, acesta se reporteaza pentru ziua urmatoare fara nicio limita. S-a intamplat ca bonusul sa treaca de 1000 de euro si nu avem de unde sa stim daca nu cumva va ajunge chiar la noi in ziua urmatoare. Tot ce trebuie sa facem este sa verificam in fiecare zi daca suntem pe lista norocosilor, prin doua clickuri simple.



  As mai puncta un avantaj pe care il are aceasta casa de pariuri si anume acela ca are disponibile diferite moduri de depunere, adica de alimentare a contului. Putem alimenta contul folosind cardul, banca virtuala Moneybookers sau servicii precum Paysafe card sau Dinners Club. Mai este de stiut ca valoare minima de depunere este de 10 euro sau 40 de lei, in functie de moneda in care deschidem contul, iar miza minima pe pariu este de 0.5 euro sau 2 lei.



Scapa de taxele in plus pe care le are orice casa de pariuri clasica si pariaza acum in mediul online prin Bet-at-home! 



Personal nu am avut nicio neplacere creata de aceasta casa  de pariuri, dar pentru orice eventualitate, aveti la dispozitie un chat live unde veti primi raspuns pe loc la orice problema sau intrebare  pe care o aveti.