marți, 7 octombrie 2014

Asesoft castiga lejer

Nici ca se putea mai bine! Am castigat pe terenul rivalilor intr-o maniera lejera.

Cum care rivali? Cam singurii care-si merita pe deplin numele, dat fiind faptul ca ne-au intrerupt seria de campionate castigate consecutiv. Este vorba de U Banca Transilvania, fosta U Mobitelco Cluj. Faptul ca si-au schimbat sponsorul si numele, nu le stirbeste cu nimic meritul de a ne fi intrerupt seria lunga de campionate castigate consecutiv.


Acum ca am aflat cine sunt rivalii nostri, trebuie sa vorbim putin despre meci. A fost o partida extraordinara de-a lungul careia diferenta maxima de pe tabela a fost de 20 de puncte in favoarea rechinilor din Ploiesti. Un alt capitol la care am punctat a fost scorul vesnic de partea ploiestenilor. Asesoft a inceput cu un run de 7-0 si apoi a tinut fruntea sus pana la finalul meciului. Prima repriza a
fost una extrem de interesanta. S-au inscris puncte multe si spectacolul a fost la el acasa. Ambele echipe au jucat cu speranta ca vor termina primul meci al campionatului cu o victorie. Totusi cea care a reusit acest lucru a fost Asesoft, datorita unui joc splendid atat in atac catt si in aparare.

A fost probabil cel mai bun meci al sezonului. Desi au lipsit de pe teren Cooper, Burlacu si Runkauskas, punctele au fost aduse in numar mare de catre Dee Brown (25 p), Labovic (13 p), Lee (24 p). Conducatorul de joc Dee Brown a fost senzational si a dat dovada de mare pofta de joc. Pe langa cele 25 de puncte inscrise, el a mai reusit 12 pase decisive, 4 recuperari si 6 aruncari de trei puncte inscrise. A avut un joc extraordinar, cu driblinguri si pase de efect. In ciuda faptului ca a si pierdut mingi importante, a fost jucatorul care a condus echipa catre o victorie lejera.

Negoitescu a inceput sa prinda echipa, iar acest lucru ma bucura. Sper sa inceapa sa fie increzator in sine si sa-si arate talentul si prin puncte inscrise. In acest meci de la Cluj nu a reusit sa inscrie, desi a ajuns la linia aruncarilor libere.

Pentru ploiesteni urmeaza meciul din deplasare de la Oradea, finalista campionatului din sezonul precedent. Oradea a castigat lejer cu scorul de 108-81 meciul impotriva celor de la CS U Cluj.

Prima etapa a apartinut oaspetilor. Din 6 meciuri jucate, 5 echipe au reusit sa se impuna in deplasare. S-au inregistrat si doua surprize. Steaua a batut pe terenul Timisoarei, iar Energia a pierdut in ultima secunda meciul cu Craiova.

Asesoft va avea urmatorul meci Vineri de la ora 19:45 pe terenul celor de la CSM Oradea, intr-un meci ce va aduce fata in fata echipele ce s-au luptat cu trofeul de campioana a Romaniei pe masa in finala sezonului precedent.

Hai Asesoft Ploiesti!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea