joi, 2 octombrie 2014

Asesoft a scos coltii

Se pare ca Asesoft a inceput sa joace un baschet curat, desi inca pare a se menaja. Jocul nu straluceste foarte tare dar eu cred in aceasta echipa. Cred ca este cel mai puternic lot pe care l-a avut echipa ploiesteana de la infiintare si pana acum.

Vestea zilei este alta. Victoria la 26 de puncte diferenta, obtinuta chiar pe terenul adversarilor de la SCMU Craiova, a calificat alb-albastrii in turul al doilea al Cupei Romaniei la baschet masculin. CSU Asesoft Ploiesti s-a calificat dupa ce a trecut cu scorul de 97-71 de olteni. (35-33 la pauza)

Si ar mai fi ceva de semnalat pe ziua de astazi. Am tot observat ca articolele de pe acest blog in care vorbesc despre Asesoft Ploiesti au cel mai mare succes. Asta ma face sa continui sa scriu despre ceea ce va place si voua cei ce ajungeti cu regularitate pe aceasta pagina. In curand veti gasi fotografii facute de mine personal cu echipa preferata in actiune. Voi fi cat mai aproape de echipa pentru a surprinde imagini inedite care sa completeze parerile scrise de mine aici.

Cam atat despre Asesoft astazi. In lipsa imaginilor de la meci (pentru ca meciul nu a fost transmis) voi spune doar #haiAsesoft!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea