vineri, 23 octombrie 2015

Cum miroase fericirea noastră?

Ridicați două degețele dacă o cunoașteți pe Katy Perry sau dacă măcar ați auzit de ea. Nu vă întreb întâmplător asta. Fata asta este neprețuită. Este talentată și iubită de milioane de oameni din întreaga planetă. Farmecele ei nu sunt numai cele de care abuzează orice femeie ca să sucească privirile bărbaților. Din când în când se joacă de-a vrăjitoarea și amestecă tot felul de ingrediente nepotrivite din care scoate imposibilul.

Cum a apărut parfumul Mad Potion by Katy Perry?


Asta a făcut într-o noapte când a reușit să scoată din pălăria ei  magică parfumul Mad Potion. Pusese în pălăria magică luna, stelele, niște zaruri și o pisicuță. A trimis parfumul direct în vitrina parfumeriei Coty ca să ne bucurăm și noi de miresmele magice.

Cred că și noi oamenii obișnuiți putem fi fantastici uneori și chiar ne putem juca de-a vrăjitorii. Și dacă aș vrea să mă joc cu niște ingrediente magice pentru a obține un parfum desăvârșit, atunci aș adăuga toate ingredientele care îmi aduc fericire în viața mea. Să fie o minge de baschet, să fie un joc de șah, să fie un borcan de dulceață de vișine și o bicicletă de viteză.

Probabil că va ieși o esență interesantă numai bună de pus în parfumeria Coty alături de alte branduri celebre. Sunt convins că va fi un parfum cel puțin la fel de bun precum un parfum Katy Perry, chiar dacă va fi realizat de un vrăjitor de mâna a doua ci nu de o vrăjitoare divă precum Katy Perry.

Parfumul meu va fi de esență tare, răcoritor și mentolat, magic și copilăros, lasciv și senzual, tandru și romantic, seducător și colorat. Va fi un amalgan de arome care se vor împreuna într-un imens sărut plăcut de întreaga lume.

Las o mostră în acest articol scris pentru Superblog și sper că poțiunea mea vă va face fericiți și pe voi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea