sâmbătă, 11 februarie 2012

Egis - Incheon Elephants si Busan - Seoul Knights - doua meciuri de poveste






Pe 10 februarie 2012 au avut loc două întâlniri de excepţie în campionatul sud-coreean de baschet masculin. Ambele meciuri s-au jucat la aceeaşi oră şi au decurs aproximativ în acelaşi mod, cu diferenţa majoră a punctelor înscrise. În meciul Busan - Seoul Knights echipele au mers cap la cap, desi Busan era  favorita meciului. Finalul a adus rezultatul de egalitate iar meciul a mers in prelungiri unde gazddele au facut diferenta clara si s-au impus cu scorul de 13 la 5 iar scorul total a fost  79-71.
Meciul Kgc Egis - Incheon Elephants a adus un spectacol desavarsit. Egis a condus pana in sfertul al patrulea cand au cedat conducerea oaspetilor.   Cu 15 secunde inainte de final Egis era condusa cu 3 puncte si au reusit obtinerea  unui fault pe aruncare de trei puncte.  Jucatorul faultat a reusit inscrierea  celor 3 aruncari si astfel scorul a devenit egal 88-88 si s-a mers in prelungiri unde Egis a reusit dramatic pentru a doua oara in meci sa revina surprinzator. Scor final 101-100 pentru Egis  si echipa gazda se mentine pe locul 4.



Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea