sâmbătă, 24 martie 2012

CSKA Moscova in Euroliga de baschet masculin

Cska Moscova este echipa de baschet  cea mai titrata din Europa. Echipa reprezinta un gigant al baschetului masculin european, iar eu personal nu-i gasesc nici o alta  echipa de talia acesteia. Poate in spatele ei ar putea fi pusa la  ceva distanta Panatinaikos  si Barcelona si poate aceste ca vom vedea o  intalnire directa intre Cska si una dintre aceste doua echipe care se ridica  cat de cat la nivelul  rusilor. Cel mai probabil Cska Moscova va reusi sa bata in 4 meciuri din 7 in intalnirea contra  echipei B Bilbao, pe care o conduce deja cu  scorul genereal de 2-0 dupa doua intalniri  in care a obtinut victoria categorica pe teren propriu.
Lunetistii rusilor   tintesc si de cele mai multe ori nimeresc cosul de la 3 puncte, atacurile lor fiind devastatoare. Alexey Shwed  se descurca admirabil sub cos desi inaltimea nu-l ajuta foarte tare, Kirilenko nu iarta de la loviturile libere si de la  aruncarile de 3 puncte. Americanul Gordon este folosit mai putin, dar isi aduce aportul cu varf si indesat, conducand  jocul perfect.  Cand sunt in zi buna  rusii pot da clasa orice echipe, umilind-o cu multe puncte diferenta.

Iata in videoclipul urmator forta de atac si  stilul de aparare al rusilor, intr-un meci de Euroliga:



Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea