vineri, 9 martie 2012

Marcus Douthit - most free throws missed

Acesta (vezi foto-jucatorul in albastru) este jucatorul Filipino-american care nu prea reuseste sa inscrie din aruncari libere. Mie nu-mi place asta la un jucator profesionist, asa ca vi-l prezint, punandu-l la colt ca sa radeti de el. Este drept ca are alte skill-uri mai bune, dar asta nu-l disculpa de faptul ca nu reuseste sa inscrie de la trei pasi de cos fara a fi atacat de cineva. Spre exemplu in 4 meciuri in acest sezon de PBA-Cup Marcus are o medie de  20 de recuperari pe meci dintre care 15,5  sunt defensive. De la trei puncte nu arunca deloc, decat in cazul in care este necesar si atunci cam rateaza de obicei. Chiar si  de la doua puncte rateaza mult, dar si arunca foarte mult intr-un meci, avand in vedere ca-si aduce raportul prin  media de 16 puncte inscrise pe fiecare meci, in 40 de minute si jumatate  jucate  la fiecare partida.
Si totusi.... free trhows???




Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

Un comentariu:

  1. Nu stiu ce sa spun. Daca il tine in echipa inseamna ca e bun, asa considera ei.Mai rateaza si lumea, poate are o perioada mai proasta, cine stie.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea