luni, 18 iunie 2012

Argentinos Jrs 1 - 0 All Boys-Dupa un meci nebun cu 6 eliminari


Spectacolul din Argentina Clausura este desavarsit. Ultima etapa a oferit un meci nebun de-a dreptul. Argentinos  primea vizita echipei cu cea mai buna aparare din campionat. All Boys veneau sa joace acest meci din postura ocupantei locului 6 cu numai 11 goluri primite in 17 meciuri  disputate.
In minutul 17 Ferarri vede rosu in fata ochilor dupa cartonasul aratat de arbitrul meciului si  merge la vestiar mai devreme decat se astepta. Chiar si asa All Boys tin poarta inchisa si reussesc sa intre cu 0-0 la pauza.

Imediat dupa reluare Basualdo de la gazde vede si el rosu direct si  in acest moment se restabileste  egalitatea numerica pe teren. Nu pentru mult timp, pentru ca doua minute mai tarziu  All Boys primesc o lovitura  grava in moralul  improspatat cu doua faze inainte. Dominguez vede rosu in minutul 51   si din nou  All Boys  se vede nevoita sa apere poarta lipsind aproape in totalitate din atac.
Minutul 73 al meciului aduce primul gol al meciului, care se dovedeste a fi si ultimul pana la final.  Morales inscrie si meciul parea sa ofere  o singura directie  si eventual mai multe goluri din partea gazdelor. Totusi cartile nu erau aruncate  iar in minutul 76 marcatorul  singurului gol primeste galben pentru un faul tare  iar galbenul se inroseste dupa protestele repetate ale lui Morales care este trimis la cabina si  egalitatea pe teren se restabileste la  noua jucatori de fiecare parte.
Dupa alte 3 minute   oaspetii  pierd si ultima speranta de egalare cand  Coronel vede rosu direct. Se pare ca toti jucatorii vroiau sa ajunga mai devreme  la vestiar, fiindca in minutul 90, in dorinta de a  nu lua gol Matos  faulteaza decisiv si vede rosu direct, culoarea la moda in acest meci.
Finalul  aduce  o usurare de ambele parti probabil, chiar daca scorul  avantajeaza doar gazdele. Dupa infrangerea suferita pe teren strain All Boys ramane pe locul  6 fiind  urmarita indeaproape de calaul ei din acest meci, Argentinos JRS. Urmeaza  totusi   doua meciuri dificile   pentru All Boys care vor avea  lipsuri mari in cei 4 titulari care au primit rosu direct si care vor sta cel putin doua etape sa se odihneasca mai bine.

Un comentariu:

Spune-ti parerea