joi, 7 iunie 2012

Castigatorul Master Chef 2012- primul sezon este Petru



S-a terminat primul sezon al Master Chef si pentru mine a fost o surpriza sa aflu numele castigatorului. Tanarul de numai 23 de ani pe nume Petru a dat juriul pe spate cu preparatele sale. Desi pe tot parcursul show-ului s-a remarcat numai prin spiritul de echipa dezvoltat, atunci cand a avut de tras alaturi de colegii sai, la testele sub presiune sau la cele de inventivitate nu a fost cel mai reusit concurent, insa a potrivit suficient de bine ingredientele incat sa nu fie eliminat. Totusi in ultimele 3 probe preparatele gatite de el au fost desavarsite, ceea ce a facut juriul sa-l determine drept castigator. In ultimii 4 a reusit sa se claseze preferatul meu Bogdan Alexandrescu, care in ciuda varstei m-a facut sa-l admir ca pe un bucatar desavarsit. Creativitatea lui ca si curajul de a imbina anumite gusturi l-au dus pana pe locul 4 din 2000 de concurenti. Daca as vrea sa mananc din mana cuiva dintre cei ce au fost la Master Chef, acela ar fii desigur Bogdan Alexandrescu. Un alt concurent care mie personal mi-a placut a fost Gabi Godeanu Sorcoveanu :) care insa mi-a dat impresia ca poate mai mult, desi nu a aratat pe deplin. Poate lipsa de gust la asezarea preparatelor in farfurie i-a adus eliminarea. Andreea a fost concurenta pe care as asemana-o cu o vulpe daca ar trebui sa o asociez cu un animal. Nu stiu cat de mult a contat felul in care arata pentru faptul ca a ajuns destul de sus in competitie, dar un lucru este cert, zambetul ei si fizicul poate pacali usor un barbat. Cea mai simpatica figura feminina de la Master Chef sezonul 1 mi s-a parut cea a Flaviei din partea femeilor. Zambetul ei intrecea pe departe orice palarie pe care a purtat-o in emisiunile in care a aparut. Pe partea barbateasca cel mai carismatic mi s-a parut ca a fost Sisoko. Pentru el insa eliminarea a fost prematura, dar in finala s-a vazut ca juriul nu l-a trecut cu vederea asa usor. Per total primul sezon al Master Chef de Romania a fost reusit, iar cei trei sefi au avut o soarta similara celor 53 de concurenti din prima editie. Invitati in emisiunea Happy hour, Maruta i-a pus pe cei trei sa taie ceapa. Nu pentru a-i juriza daca au taiat corect si repede ci pentru a-i supune efectului lacrimogen mai degraba.

5 comentarii:

  1. imi pare bine ca a castigat Petru. Tineam cu el si cu Bogdan indeosebi, iar pe locul urmator cu metrosexualul D'Artagnan. :)
    Vulpea de Andreea -cum i-ai zis tu- nu mi-a placut deloc, un caracter urat. Nu stiu cum s-a uitat barbata'su la teve in emisiunile in care ea tot impartea bezele cu necunoscuti si replici nu chiar cuminti. Ma rog, fiecare cu familia pe care si-o doreste.
    Dar tot la caracter urat l-am inclus si pe Gabi, individul nu numai ca nu stia sa piarda dar avea si o aroganta imputita rau.
    Oricum cei 3 pusti pe care i-a luat el la injurat gateau senzational. Si Alex si Bogdan si Petru, creativitate si precizie cat pt un bucatar cu experienta.
    Dar Sisoko mi-a placut si mie, haios foc omul !

    RăspundețiȘtergere
  2. Petru a fost un concurent bun, desi imi doream un alt castigator.
    Ma bucur din suflet ca au reustit sa o descalifice pe increzuta de Andreea - cea ma superioara, cea mai mincinoasa si cea mai necomparabila.
    Sisoco a fost haios si bun.

    RăspundețiȘtergere
  3. a fost un super show cu multa munca. nu ma asteptam sa castige petru a fost o surpriza

    RăspundețiȘtergere
  4. imi pare bine ca el a castigat, a fost singurul care a stiut sa se distanteze de ceilalti..plus ca facea niste lucruri minunate!

    RăspundețiȘtergere
  5. Scutaru Mihaela Vanda15 iunie 2012 la 20:49

    Eu cred ca a meritat sa castige.A gatit...ca un adevarat bucatar.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea