joi, 2 august 2012

Cateva de azi

Azi am facut un drum dus intors de doua ori si un sfert. O data l-am facut pe role si inca o data si un sfert pe jos. Timp total de mers  pe  jos: 100 de minute. Timp total de mers pe role: 44 de minute. Pe un drum  de la mine de acasa pana  la liceul Caragiale si inapoi.

Pe  drum am vazut un  caine de om care punea un caine flocos   flocos in portbagajul deja plin al unei masini. Portbagajul avea si separeu, astfel ca spatiul devenea   ingust cam  tot atat cat are si o gaina  care traieste si face oua intr-o cusca cat ea de mare. Parca mi-a fost mila de el, mai ales ca dupa ce i s-a inchis usa portbagajului in bot, proprietarul masinii si al cainelui probabil, nu dadea semne ca s-ar grabi sa plece desi masina statea in soarele  puternic arzator al orei 13:00. Poate  ca este un fel de sauna pentru catei, dar nestiind eu acest lucru, am compatimit saracul animal. In America daca ma aflam as fii sunat la protectia animalelor cu siguranta.

Tot azi am constatat ca pe role merg de doua ori mai repede decat pe jos si cu siguranta timpul este mult mai bun daca ma si  grabesc.

Am  avut azi o controversa verbala cu o  domnita care  ma contrazicea ca eu nu ma simt bine in pielea mea, ca si stare generala de sanatate fizica si pshihica, de parca ea ar fi in locul meu. E drept ca sunt  sub  nivelul de greutate pe care ar trebui sa-l am la varsta si inaltimea mea, dar asta nu ma impiedica sa pot spune ca ma simt bine in pielea mea si ca nu am complexe  in sensul acesta.

5 comentarii:

  1. pfff, bietul caine ! Fie si sauna pentru catei (numai tie iti putea veni ideea asta), si tot bietul caine era!
    p.s. domnisoara ce problema avea cu pielea ta?

    RăspundețiȘtergere
  2. ai avut o zi agitata de ma dadeam eu atata pe role 5 kg slabeam :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Îţi doresc cât mai multă agitaţie, dar pozitivă. Dacă tu te simţi bine în pielea ta, e suficient.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi se intampla si mie sa fiu intrebata daca nu cumva ma simt rau fiind atat de slaba. Unii chiar stiu mai bine decat mine cum imi este. :))
    Stii cat de bine era la Cheia? Racoare, aer curat, liniste. Cand m-am reintors in oras m-au socat caldura si mirosurile.

    RăspundețiȘtergere
  5. este f bine sa te simti bine in pielea ta. In ceea ce priveste povestea cu cainele, din pacate nu reusim sa mai gandim sanatos fata de oameni, dar sa ne mai amintim de faptul ca si animalele sunt suflete care respira! Cred am intrat intr un proces din nefericire ireversibil de degradare a fiintei umane

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea