joi, 20 martie 2014

Asesoft ne place!

Noua ne place Asesoft si ce se intampla in jurul lui. Ne place si el pe noi, altfel nu ar fi atat de atent la sentimentele noastre. Ultima isprava facuta de campionii baschetului masculin a fost bine primita si cu un scop caritabil. Vedete din lumea sportului s-au alaturat propunerii facute de Ana Maria Branza in cadrul proiectului:
VEDETE LA INALTIME este acțiunea prin care programul campioanei Ana-Maria Branza Official, Alearga de ziua ta, ajunge în orașul nostru, pentru a o serba pe ploieșteanca Oana Stoica! 
■ Miercuri, 19 martie, de la ora 18:00. în Sala Sporturilor Olimpia, Oana își va dedica aniversarea unui act caritabil 
■Toți cei prezenți - invitați, vedete,Majoretele Asesoft Junior , antrenorii de la Moving Express Ploiesti si copiii de la Asesoft Junior - vor contribui la un spectacol sportiv de pe urma căruia se vor strânge fonduri pentru susținerea tratamentului unei fetițe din Ploiești, care suferă de autism! 
Se pare ca Asesoft se implica tot mai mult in viata suporterilor pentru a-i castiga aproape. Imi plac mult evenimentele propuse de ei. Voi continua sa merg la meciuri cu inima deschisa de fiecare data cand voi putea. Va indemn si pe voi ceilalti ploiesteni care iubiti sportul in general sa mergeti la Sala Sporturilor Olimpia, care s-a lasat mult asteptata in timpul renovarii, dar care acum gazduieste evenimente pe banda rulanta.
Nu va spun mai multe! Va spun atat: A MERITAT!!!













0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea