vineri, 28 martie 2014

Voteaza pentru All Star Game Romania!

        S-a dat startul votarii pentru All Star Game Romania din baschetul masculin. Votarea se va face pana pe data de 6 aprilie dintr-o baza de 125 de jucatori care activeaza la echipele de prima divizie din LNB Romania.

 SE VOTEAZA O SINGURA DATA DE PE UN IP

Se va vota o singura data de pe fiecare IP. Reprezentantii unei familii care vor sa voteze, vor trebui sa faca acest lucru de pe dispozitive diferite. 
Ponderea votului final:

30% - votul publicului
30% - votul media
40% - votul tehnic FRB - Colegiul Central al Antrenorilor

NORD - este o selectionata formata din jucatori legitimati la CSM Oradea, BC Timisoara, Timba Timisoara, U-Mobitelco BT Cluj-Napoca, BC Mures Tg. Mures, Gaz Metan Medias si CSU Atlassib Sibiu.

SUD - este o selectionata formata din jucatori legitimati la CSU Asesoft Ploiesti, SCM U Craiova, BCM U Pitesti, CSA Steaua CSM Eximbank, BC Farul Constanta, Concordia Chiajna si Energia Rovinari

Pentru operatiunea de votare, cei care doresc sa-si exprime optiunile o pot face intrand in sectiunea special amenajata (in dreapta sus, sub live-score). Dupa ce accesati aceasta sectiune, gasiti in partea de jos a paginii frame-ul cu baza de date. Pentru fiecare selectionata, Nord si Sud, trebuie sa alegeti cate un sportiv pentru fiecare pozitie si cate un antrenor (obligatoriu trebuie sa va exprimati optiunile pentru ambele selectionate pentru ca votul dumneavoastra sa fie inregistrat). Sursa informatii si pagina de vot: http://www.frbaschet.ro/all-star-game/masculin

Data All Star Game 2014 - 15 aprilie 

Selectiile mele pentru acest meci sunt cele exprimate in imaginea de mai jos:



Cu precizarea ca Adrian Gutoaia e jucatorul meu roman preferat de la Asesoft. Nu mi-e ruda, prieten sau cunostinta, dar imi place maximum cum joaca, inca de acum cativa ani cand abia daca prindea 30 de secunde pe parchet intr-un meci oficial. Acum a inceput sa aiba drepturi mai mari in echipa iar asta ma bucura. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea