vineri, 23 septembrie 2011

Inaugurarea noului stadion Ilie Oana

Dupa aproape un deceniu de asteptari indelungi, dupa promisiuni desarte ale  primarilor ca vor reconstrui stadionul Ilie Oana, a venit un om iubitor al sportului care sa faca ceva important pentru ploiesteni. Primarul Volosevici a reusit sa  demareze proiecte importante in infrastructura orasului Ploiesti si nu a dat deoparte nici prioritatile  ploiestenilor printre care se numarau reconstruirea stadionului Ilie Oana si a salii sporturilor Olimpia din Parcul Tineretului. Si asa se face ca stadionul este aproape gata de inaugurare. Au mai ramas doar cateva ore pana cand ma voi duce sa  vad pentru prima data din interior noul stadion. Am vazut  cate ceva de afara si mi-a placut. Acum sper ca statul la coada interminabila pentru procurarea biletelor sa fie pe masura asteptarilor mele. Vineri va fi inaugurarea propriu-zisa, printr-un recital de muzica,  meciul de fotbal dintre Petrolul Old-boys si Generatia de aur a echipei nationale a Romaniei, iar la final jocuri de artificii.  Multumim domnule primar Volosevici si asteptam cu mare ardoare inaugurarea Salii Sporturilor Olimpia, la termenul promis.

Pe data de 25 septembrie va avea loc primul meci al martienilor din Ploiesti pe noua arena, in compania echipei Dinamo Bucuresti, care intamplator sau nu este liderul acestui campionat. Sa speram ca va fi un meci de neuitat si poate vom avea parte si de cateva puncte in clasament. Macar 3 sa fie.
Succes lupii galbeni!


Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea