sâmbătă, 17 septembrie 2011

La Nurnberg a plouat cu gheata

Meciul de fotbal dintre echipele Nurnberg si Werder Bremen, disputat la Nurnberg sambata 17 septembrie 2011 a fost intrerupt la pauza din cauza conditiilor meteo ce au depasit limita bunului simt. Astfel ploaia cu galeata care s-a ivit pe parcursul primei reprize, s-a transformat intr-o ploaie de gheata, amanand astfel inceputul celei de-a doua reprize. Bucatile de gheata cat oul de crocodil, picau necontenit din cer si amenintau clar integritatea jucatorilor cat si a spectatorilor din partile neacoperite ale stadionului. Dupa aproximativ 20 de minute de ploaie cu gheata, a dat soarele la propriu, vremea fiind numai buna de joc. Sa vedem pe cine va avantaja perioada de odihna prelungita, dat fiind ca echipa Werder Bremen evolueaza cu un om mai putin inca din minutul 18 al primei reprize.

UPDATE:   Werder Bremen nu a reusit sa pastreze scorul si au fost egalati la 1 de Nurnberg pe parcursul celei de-a doua reprize.



Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

2 comentarii:

  1. ?! si nu li s-a stricat terenul dupa ploaia cu gheata?!
    nu e corect !

    RăspundețiȘtergere
  2. ploaia cu gheata a fost un dezavantaj pt ca sunt sigura ca le-a deteriorat terenul ingreunand jocul

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea