duminică, 18 septembrie 2011

Steaua Bucuresti- Pandurii Tg. Jiu

Meciul Steaua-Pandurii Tg Jiu disputat pe 18 septembrie 2011 pe terenul Astra din Ploiesti a fost unul de neuitat pentru jucatorul Bacila care a fost subiectul unei teribile accidentari. In minutul 87  Gardos a iesit din aparare si a produs o alunecare direct  pe glezna lui Bacila, rupandui acestuia piciorul. A fost o secventa de groaza, pe reluare vazandu-se piciorul rupt al lui Bacila care atarna din ruptura. Gardos a vazut direct cartonasul rosu, fiind al doilea jucator eliminat al echipei Steaua Bucuresti. La scorul de 2-1 pentru echipa din Tg Jiu, Steaua a ramas in 9 oameni in timp ce Pandurii au ramas in 10 oameni, antrenorul  nemaiavand la dispozitie  nicio schimbare disponibila.

UPDATE: Meciul s-a prelungit cu 13 minute, timp in care antrenorul principal al Pandurilor a fost trimis in tribune, urmat fiind la scurt timp de antrenorul sau secund. Tot in prelungiri s-a restabilit egalitatea, prin eliminarea unui jucator de la Pandurii, dupa o intrare dura prin alunecare asupra jucatorului Stelei, Brandan.

Patronul gruparii din "Ghencea" a plecat de la stadion in minutul 87, fara sa mai acorde vreun interviu reporterilor.

Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea