joi, 12 aprilie 2012

Australia NBL playoff New Zeeland Breakers-Perth Wildcats 104-98 dupa prelungiri

Astazi, 12 04.2012 a avut loc  primul meci din finala   playoff-ului  primii ligi australiene de baschet masculin.  S-au intalnit doua echipe care au jucat un baschet deschis, echilibrat, cu multe aruncari la cos si cu un spectacol garantat. New Zeeland Breakers a primit vizita  echipei Perth Wildcats, pentru primul meci al finalei. In  turul anterior New Zeeland Breakers a trecut  cu scorul general de 2-1 de echipa Townsville Crocodiles, in  fata careia  a trebuit sa reuseasca o revenire, dupa ce Townsville castigase categoric primul meci al seriei.
Cealalta finalista a trecut  cu acelasi scor general de echipa Gol Coast Blazers, castigand ambele meciuri jucate pe teren propriu, dar trecand prin emotiile unui egal  dupa primele doua meciuri.
Revenind la primul meci al finalei, avem de punctat evolutia  buna a echipei Perth din a doua  parte a jocului, dupa ce  au reusit sa  remonteze o diferenta de 15 puncte. Dupa un scor  al primei reprize de 50-35 in favoarea gazdelor, Perth a reusit  un sfert al trei-lea impecabil, reusind un partial de 19-4  si un scor  final de sfert de 30-18. In ultimul sfert  Perth  a avut victoria in mana dar nu a reusit sa tina scorul in favoarea ei desi a condus pe final chiar si la 6 puncte diferenta. Finalul timpului regulamentar a fost  incendiar si i-a gasit in atac tot pe New Zeeland Breakers care  tocmai reusisera egalarea. 



Ultima aruncare a fost insa scurta si reboundul tarziu iar  scorul  la finalul celor 4 sferturi arata 84-84. S-a mers in prelungiri unde  Perth a reusit iarasi o evolutie partiala buna si au condus pana  la  jumatatea reprizei de prelungiri. Nu a fost insa de ajuns. Breakers a reusit  un cos de 3 puncte  la momentul potrivit, au obtinut prim  planul pe tabela, iar apoi au  tras de timpul care era in  favoarea lor. Inca un turnover al  oaspetilor a   dus diferenta la 6 puncte si  chiar si  in ritmul fragmentat al finalului  incendiar, diferenta nu  a mai scazut. Perth pierde un meci pe care-l putea castiga lejer datorita evolutiei bune din a doua repriza, in timp ce New Zeeland se poate multumi cu victoria adusa in primul rand de publicul superb care   s-a bucurat si a sustinut echipa la fiecare interceptie, la fiecare punct inscris si la fiecare  recuperare reusita de favoriti.
Urmatorul meci se va disputa pe 20.04.2012 pe terenul  echipei Perth Wildcats si dupa maniera din primul joc, putem spune ca vom avea un meci  decisiv  atat  teoretic cat si la nivelul  parchetului.




Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea