miercuri, 18 aprilie 2012

Mures Tg Mures - U Mobitelco Cluj 18 aprilie playoff


Meciul 3 dintre echipele BC Mures si U Cluj Napoca din playoff se anunta a fi la fel de disputat ca si primele doua. Muresul joaca ultima sansa pentru a spera la semifinale in timp ce U luj Napoca se pregateste de sarbatoare. Vor reusi oare clujenii sa se califice in semifinale dupa numai 3 meciuri? Cine va fii mai bun: Forte sau Dykes?
Ora 20:15
Meciul a inceput bine pentru gazde care au pus 3 puncte in plus pe tabela dupa numai 3 minute de joc (7-4) A urmat revenirea clujenilor care au reusit sa preia conducerea la scorul de 8-7. Pana la finalul primului sfert Muresul s-a mobilizat si a reusit sa preia din nou conducerea incheind sfertul in avantaj, scor 19-16.
Al doilea sfert a adus un joc aproape perfect clujenilor care au inscris punct dupa punct si au reusit un partial de 9-1. Pana la finalul sfertului si-au asigurat punctele in plus pe tabelea dupa ce au inscris 25 de puncte si au primit numai 18. Scorul pauzei este de 41-37 pentru Cluj.
Sfertul 3 a debutat cu un run de 5-0 pentru Targu Mures. Clujul nu a reusit mare lucru in sfertul  al treilea. Poate doar sa  mentina proportiile pe care le putea lua scorul, avand o echipa a muresenilor pe val.  Scorul de 22-14 in sfertul al treilea le-a adus  linistea  gazdelor care  au  reusit sa castige  si ultimul sfert 24-22 dupa ce Clujul a tot tinut aproape dar nu a reusit mai mult.
Scorul final a fost de 82-76 pentru Mures si  se merge in meciul al patrulea cu scorul genereal de 2-1 pentru U Mobitelco Cluj Napoca.




Detalii despre meciul CSM Oradea - CSU Asesoft Ploiesti aici.
Detaii despre meciul CSM Bucuresti - BC Timisoara aici
Energia Rovinari a   surclasat-o pe Gaz Metan Medias cu scorul de 89-69 pierzand doar sfertul trei la o diferenta de  doua puncte. In rest echipa Energia a condus categoric si  si-a asigurat prelungirea sperantei de a  se califica in semifinale. Pana atunci mai trebuie sa castige meciul de pe 19 aprilie care va avea loc in sala proprie  incepand de la ora 19:00.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea