miercuri, 4 aprilie 2012

Barcelona merge in semifinalele Champions League

Barcelona - Milan s-a jucat pe 3 aprilie 2012. Meciul a contat pentru  returul  sferturilor de finala ale ligii campionilor europeni si pornea de la scorul de 0-0 inregistrat cu o saptamana in urma pe terenul milanezilor. Pe tot parcursul meciului Barcelona a facut legea, conducand  cu 1-0 din minutul 11 dupa un penalty executat si transformat de  Leo Messi. Milan a egalat in minutul 32 prin Nocerino din pasa lui Ibrahimovici. Noua minute mai tarziu  Leo Messi avea sa transforme un alt penalty primit de Barcelona si ducea scorul la 2-1 la pauza.
A doua repriza a inceput  cu Barcelona in atac, iar posesia  echipei catalane a  tot crescut pana  spre finalul meciului.  In minutul 53 Iniesta a urmarit un sut al lui Leo Messi, deviat nefericit de apararea Milaneza in  imediata apropiere a portii. Iniesta  a depasit in viteza  fundasii care erau  concentrati la locul unde va cadea mingea, a reusit sa preia controlul balonului si a finalizat lejer pe langa Abiati. Scorul devenea 3-1 si  Milan trebuia sa mai inscrie de  doua ori  fara sa primeasca gol pentru a se vedea in   semifinale. Nu s-a  intamplat asa, desi Milan a reusit sa  mai dreaga posesia  pe finalul meciului. Barcelona  insa a condus meciul la toate capitolele in afara de cel de cartonase galbene primite, unde Milan  a  incasat 7 cartonase in tot meciul.
In celalalt meci al serii Bayern Munchen s-a impus pe propriul teren in disputa cu  Marseille si  a obtinut biletul pentru semifinale.
Pe 4 aprilie se mai disputa Real M- Apoel Nicosia si Chelsea - Benfica, echipele favorite fiind gazdele care au castigat pe teren strain in mansa tur.



Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea