marți, 11 martie 2014

S-a lansat Happy (in) Ploiesti

Pe 11 martie 2014 a avut loc lansarea videoclipului Happy Ploiesti.
O echipă formată din zeci de prieteni, bloggeri și personalități ploieștene a realizat
propria versiune a videoclipului piesei “Happy” compusă de Pharrell Williams într-unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte de promovare a orașului Ploiești. Numeroasele locații în care s-a filmat  videoclipul “Happy in PLOIEȘTI” reprezintă o etichetă de excepție a culturii orașului Ploiești. 
Doroftei Pub a fost locul ales pentru lansarea acestui videoclip, pus la dispozitie de gazda primitoare si mereu pe faza Leonard Doroftei (Are bancurile la el). Videoclipul s-a bucurat de un real succes imediat dupa lansarea oficiala adunand cateva sute de vizualizari.
Ploiestiul este Happy si asta se datoreaza in primul rand Loredanei Bratila, Elenei Pelmus si lui Andrei Bratila. Mai sunt vinovati de fericirea ploiestenilor cei care apar in clip dar si cativa oameni care au lucrat la acesta desi nu apar in el.
Vizionare placuta!
)

Avem si vedete reprezentative in videoclip si le multumim pe aceasta cale ca apartin acestui oras si-l promoveaza in tara.
Iar ziua mea a fost mai frumoasa datorita urmatoarei fotografii:


El este Alhaji Mohammed jucator profesionist de baschet la echipa CSU Asesoft Ploiesti. Este un real talent si are o energie debordanta desi se apropie, din pacate, de finalul carierei (peste cativa ani, dar se apropie)

2 comentarii:

Spune-ti parerea