luni, 17 noiembrie 2014

Asesoft - Targu Mures 82-85

Asesoft a intalnit sambata 15 noiembrie 2014, echipa Targu Mures. Meciul a inceput timid de ambele parti, ambele echipe trecand rand pe rand la conducere in primul sfert. Finalul sfertului 1 a fost unul dezamagitor pentru gazde. Asesoft nu a mai reusit sa inscrie, dar a primit destul de multe puncte, iar scorul dupa primul sfert a aratat 19-13 pentru Tg Mures. Al doilea sfert i-a gasit mai motivati pe ploiesteni. S-a revenit repede pe tabela si s-a preluat conducerea. Fanii alb-albastri ai ploiestenilor sperau deja la un meci condus in totalitate de favoriti. Nu a fost asa, Targu Mures a revenit usor dar sigur si au reusit sa scoata un egal pana la pauza. 36-36 la pauza si repriza a doua parea mai interesanta.
sursa foto: Facebook.com/csuasesoft

Tribunele au fost destul de golase, desi ora la care s-a disputat meciul a fost una decenta. Se pare ca fanii din Ploiesti s-au plictisit sa vada victorie dupa victorie si astfel nu se prezinta la meciurile care par castigate de la vestiare. Totusi aceasta este o greseala a fanilor. Arnautovic a odihnit jucatori. Dee Brown Si G.Lee au lipsit, fiind menajati pentru meciul cu rusii de la Krasny Oktyabr. Acel meci va fi mai important, asa ca sacrificiile din campionat au rostul lor. Pe parchet meciul s-a reluat cu revenirea spectaculoasa a ploiestenilor. Cu Mohammed in zi mare Asesoft a pus pe tabela punct dupa punct. Din nou finalul sfertului ne-a adus probleme. Pe un fond de relaxare al defensivei, Targu Mures a profitat si a inscris cateva aruncari de la distanta care i-au apropiat si i-au facut pana la final sa castige sfertul 3 cu scorul de 22-25.

Finalul a fost unul disputat. Targu Mures a inscris de fiecare data cand Asesoft se apropia pe tabela. Si-a facut treaba inclusiv de la libere astfel incat nici faultul antisportiv obtinut de Mohammed, nici four-point-play-ul transformat de Runkauskas nu au avut un efect notabil pe tabela. Am pierdut meciul la trei puncte diferenta dar privim cu incredere catre meciul de Eurocupa contra rusilor pe care i-am batut acasa la ei.
Miercuri 19 noiembrie ne vedem la sala Olimpia din Ploiesti cu goarne, tricouri albastre, steaguri, esarfe si tot felul de obiecte care sa ne arate dragostea fata de echipa fanion a Ploiestiului, CSU Asesoft. ora 19:45 DA?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea