marți, 25 noiembrie 2014

Servicii bune pentru un magazin de nisa

Cu nebunia reducerilor de pe internet, aceasta perioada m-a purtat din pagina in pagina. Am navigat incet dar sigur din site in site si am controlat difeirte piete. Site-urile de nisa mi se par cele mai interesante. Se concentreaza pe articole dintr-un singur domeniu bine conturat. Un astfel de site de nisa se concentreaza pe nevoile consumatorilor, studiind mult mai bine cerintele acestora si oferindu-le preturi echilibrate pentru produsele comandate. La fel de importanta este si fidelizarea clientilor prin oferirea de vouchere, reduceri, promotii si servicii.

Un astfel de site de nișă pe care l-am descoperit zilele trecute este unul care are ca domeniu de activitate promovarea produselor pentru adulti. Mai exact a produselor care se gasesc intr-un sexshop. Poate fi un subiect tabu, dar tocmai de aceea vreau sa vorbesc despre ce ofera un astfel de magazin. Este vorba de  magazinul online de aici.

Ce imi place la acest magazin online destinat intimitatii adultilor?

Imi place ca ofera cate un cadou la fiecare comanda, indiferent de valoarea acesteia.
Nu exista o valoare minima pentru care ar putea fi onorata comanda.
Clientul primeste 5% discount pentru comanda urmatoare.
Clientul primeste gratuit bateriile necesare jucariilor sexuale comandate (in cazul jucariilor care functioneaza pe baza de baterii).
Ofera transport gratuit prin posta la comenzile mai mari de 150 de lei si prin curier rapid pentru comenzile mai mari de 250 de lei.
Coletele care contin accesorii sexuale si tot felul de produse necesare indeplinirii fanteziilor proprii sau fanteziilor partenerului, sunt ambalate frumos. Ochii curiosilor nu vor banui ce se ascunde in coletul misterios, asa ca nu veti fi privit cu alti ochi atunci cand receptionati coletul.
Coletele nu sunt inscriptionate cu numele firmei care detine magazinul pentru adulti (sexshop-ul) si sunt livrate in ambalaje cu mentiunea „FRAGIL”. (vezi imaginea)
Bice, catuse, masti, latex? Ne plac sau nu fanteziile sexuale? Este nevoie de ele in intimitate? Asta ramane sa ne raspundem singuri, tinand cont de protejarea celor din jur. Punem fanteziile in aplicare in intimitate, in dormitor, departe de ochii altor oameni.

Am ramas impresionat ca un magazin destul de exclusivist precum acesta, este atat de atent cu clientii sai. Am sa iau in calcul negresit acest magazin. Poate chiar voi face cateva cadouri deocheate atunci cand va veni timpul. Uneori ne putem pune fanteziile in aplicare folosindu-ne de jucarioare sexuale, lenjerii intime cu un puternic impact sexual sau costume tematice. Totul e sa facem acest lucru intr-un mod responsabil si desigur... in intimitate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea