sâmbătă, 7 martie 2015

Ce faci atunci cand cineva iti fura munca

Va spuneam acum ceva vreme despre lenjeriile de pat 3D, 5D si despre beneficiile pe care le ofera acestea. Va indemnam sa va achizitionati lenjerii de pat sau cuverturi de pe un anumit site care avea o promotie de 1+1 gratis. Intre timp cateva site-uri clona au aparut pe internet si promoveaza aceleasi produse. Va anunt acum ca sa stiti cum sa va feriti de posibilele fraude.

Cred ca este foarte aiurea ca cineva sa se foloseasca de ideile tale fara a plati pentru asta. Totusi se intampla si desi traim intr-o lume in care politia internetului ar putea sa actioneze, acest lucru nu se intampla. De ceva timp am descoperit ca exista un site care comercializeaza lenjerii de pat si care investeste de aproximativ un an in reclama pe internet. Iar acum s-a trezit ca toata munca ii este zadarnicita de site-uri fantoma, clonate in mod special pentru a induce oamenii in eroare.

Sa nu intelegeti ca am ceva cu concurenta loiala! Fiecare are dreptul sa isi deschida propria afacere sa se promoveze cum doreste si cat doreste, atat timp cat respecta legile concurentei. La urma urmei atunci cand intri in afaceri esti constient ca sunt si altii care vor sa faca bani pe aceeasi nisa. Dar nu te gandesti ca iti vor copia chiar si numele sub care te-ai lansat.
In ultimele 3 luni au aparut multe magazine online care copiaza Lenjerii de Pat Outlet, inclusiv ca si denumire dar si ca identitate. Pe cale legala este foarte greu sa se faca demersuri pentru ca nu au toti afisate datele companiilor...
Singura solutie este sa informam posibilii clienti ca adevaratul outlet de lenjerii este lenjeriipat-outlet.ro, administrat de catre Compania SC ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL. si nici o alta firma ce copiaza imaginea, numele sau conceptul firmei Alegria
Daca aveti de gand in viitor sa achizitionati produse online dinre cele promovate de lenjeriipat-outlet.ro, aveti grija ca adresa site-ului sa fie cea corecta. Nu de alta, dar  s-ar putea sa ramaneti si fara produsele comandate si cu banii dati. Sau riscati sa nu primiti produse calitative. In orice situatie v-ati afla, e clar ca nu ar fi una placuta.

Acum ramane intrebarea: ce faci atunci cand cineva iti fura munca?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea