miercuri, 18 martie 2015

Povestea lui Adrian

[...]Totul este bine și copiii sunt bucuroși că vor avea parte de o săptămână în inima naturii. Adrian este mulțumit că proiectele sale au ajuns cu bine la final, reușind astfel să pună bani deoparte pentru această ieșire din oraș. Corina, soția sa, îi zâmbește de fiecare dată când el o fixează cu privirea. Este mulțumit în sinea sa că a reușit să le facă soției și gemenilor o bucurie de aniversarea lor de 10 ani.


Vacanță la 3 Stejari Brașov


Complexul turistic 3 Stejari, de la o aruncătură de băț de orașul Brașov, este pregătit să-i primească. Adrian a ales această locație din dorința evenimentelor perfecte și pentru poziționarea avantajoasă pe care o are complexul turistic 3 Stejari.

Un eveniment perfect în familie ar fi clar această vacanță în Brașov într-un loc aflat deopotrivă în mijlocul naturii dar și aproape de centrul unuia dintre cele mai frumoase orașe  din România.


[...] Odată ajunși la 3 Stejari Brașov copiii și-au dorit să mângâie poneii și să încerce o sesiune de călărie. Cât timp Adrian realiza check-in-ul, Corina surprindea câteva amintiri pe camera video, cu copiii în preajma poneilor. Chiar din prima zi de ședere la 3 Stejari Brașov, Adrian și-a dat seama că locația aleasă de el este o alternativă bună la alte locuri de  cazare în Brașov mai ales că până în centrul orașului ar fi putut ajunge în aproximativ 15 minute.

O mare provocare pentru Adrian și Corina era să-și învingă teama de înălțime, executând o traversare cu tiroliana din Canionul 7 scări. Ar fi avut de traversat doi km deasupra Canionului și Pârâului 7 scări, și chiar drumul forestier, toate la un loc oferind o porție importantă de adrenalină și priveliște deosebită.


Printre obiectivele aflate pe listă în ziua trei și patru toată familia ar fi mers la pas pe traseele montane din zonă, bifând printre obiective Peștera de Gheață, Prăpastia Ursului, Lespezile de Piatră Scrisă sau pur și simplu peisajul splendid al masivului Postăvaru.

Orașul Brașov ar fi desigur un obiectiv de neratat. Nu ai timp să vezi toate obiectivele din Brașov într-o singură zi. Fie că te plimbi pe străzile înguste din centrul vechi, fie că urci la Cetățuie sau Belvedere de pe Tâmpa, orice activitate este o plăcere. Relaxarea la un tenis de câmp la dublu, între juniori și părinți ar fi un mod bun de relaxare și încheiere a unei săptămâni relaxante într-un oraș splendid al României.

Articol scris pentru SpringSuperblog2015

Un comentariu:

Spune-ti parerea