marți, 10 martie 2015

Frumusețea naturală se întreține cu ingrediente naturale

De fiecare dată când mă uit la o femeie o apreciez din prima dacă văd că este frumos aranjată și își menține frumusețea naturală. Sunt femei care își mențin frumusețea naturală folosind produse naturale. Pe asta contează și Farmec, despre care v-am mai vorbit de atâtea ori. De aceea produsele lor sunt rupte din natură, precum sunt și iaurturile cu bucăți mari de fructe.

Farmec ne propune gama Gerovital Hapiness recomandată persoanelor peste 16 ani. Cele trei subgame Gerovital Hapiness sunt dedicate după cum urmează: 
ten normal-zmeură , afine pentru tenul mixt și gras, caisă pentru tenul uscat.

Dacă ar auzi bunica în ce fel se folosesc fructele din grădină cu siguranță ar spune că frumusețea vine din natură de la Doamne-Doamne. Sigur că da bunico, dar nu ști dumneata că femeia modernă se înfrumusețează prin metode moderne, inspirate din natură. Nu e ca și cum bunicu face o caisată din caisele din grădină, o bea și se consideră frumos în fața lui Dumnezeu. Oamenii de la oraș în mod deosebit folosesc ingredientele momentului create special pentru ei, pentru a întreține frumusețea naturală. Despre asta este vorba. Măștile tradiționale cu tărâțe de grâu, castraveți, pepene sau banană nu se folosesc în mod obișnuit în zona urbană. Oamenii au evoluat bunico!


Așa se schimbă oamenii. Bunicii mei definesc altfel frumusețea, oamenii de la oraș au altfel de obiceiuri. Farmec realizează, prin produsele sale inspirate din natură, liantul între tehnicile de înfrumusețare naturale și cele moderne. Acest lucru ne place și ne dă încrederea necesară pentru a le folosi și a ne întoarce către origini.

Articol participant la Superblog.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea