sâmbătă, 28 martie 2015

De ce să oferim cadouri în afara zilelor speciale

Cineva m-a obișnuit cu cadouri cumpărate nu fără motiv ci în zile normale, fără conotații speciale. Este adevărat că și eu fac la rândul meu cadouri în afara zilelor speciale, dar mă surprinde plăcut să văd că și alți oameni au acest obicei. Indiferent că ești bărbat sau femeie, soț, părinte, bunic sau frate, prieten sau cunoștință pentru cineva, nu ar strica să faci cadouri oricând.

Iată de ce ar fi frumos să faci cadouri fără o ocazie specială:

  • Faci un gest frumos cuiva.
  • Surprinzi prin gestul tău și faci impresie bună.
  • Ieși din tipar și alungi monotonia din viața ta și a altora.
  • Spargi regulile și îți creezi propriile obiceiuri.
Și da, motivele pot fi nenumărate și chiar personalizate! Când vine vorba de cadouri femei alege flori și mici obiecte utile și personalizate. Alege felicitări sau  suveniruri fie ele cumpărate din magazinele online de nișă, fie din magazinele clasice.

Probabil că și gesturile simple față de femeile iubite din viața bărbaților, mai au încă efect. Poate femeile apreciază mai mult decât arată atunci când bărbații vizionează alături de ele un film romantic, chiar dacă pe ei nu-i atrage. La rândul lor femeile pot înmuia inima unui bărbat dacă îl susțin atunci când echipa de fotbal preferată joacă meciul etapei.

Cadourile nu înseamnă în mod deosebit bani. Pot fi gesturi deosebite pe care nu le facem în mod obișnuit. Pot fi surprize plăcute făcute în zorii zilei. Un mic dejun adus la pat ei, atunci când ea e prea obosită. Un preparat culinar gătit în mod special pentru pofta lui de moment.

Iată destule motive și ocazii în care ne putem surprinde partenerii. Fie că oferim cadouri materiale sau de altă natură, important este să o facem și să o facem cât mai des posibil. Măcar la nivel de gesturi să fie contorizate cadourile, dacă cele materiale sunt ceva mai rare.

2 comentarii:

Spune-ti parerea