marți, 26 iulie 2011

Mandru de martienii din Ploiesti

Debut cu dreptul pentru martienii din Ploiesti in prima etapa a sezonului Ligii 1 2011/2012 .
Cu putin noroc si munca multa Petrolul Ploiesti  a reusit sa se impuna in fata campionilor din Galati cu scorul de 2-1 dupa un meci destul de animat si echilibrat. 
Prima repriza a fost echilibrata pana in minutul 39 cand autorul singurului gol al campioanei a fost eliminat pentru cumul de cartonase galbene.
Desi aflati in inferioritate numerica, galatenii nu au cedat si s-au tinut bine pana in minutul 72 cand, coplesiti de atacurile numeroase ale galben-albastrilor si de a doua eliminare pentru cumul de cartonase din minutul 67 a lui Antal, au pierdut avantajul de pe tabela. Oprita a reusit primul gol intr-un meci oficial in tricoul galben albastru. Jocul a continuat dupa cum era de asteptat cu atacuri multe din partea ploiestenilor care  nu gaseau insa resursele necesare marcarii golului victorios. Cand nimeni nu se mai astepta la un alt rezultat in afara celui de egalitate, galatenii cantonandu-se in defensiva, Oprita a reusit o actiune personala la marginea careului de 16 metri si a reusit un sut de zile mari invingandu-l pe portarul campionilor. Sutul bine plasat si in forta a adus in minutul 90 avantajul gazarilor sustinuti din tribune de o galerie numeroasa. Dupa 7 ani de absenta Petrolul revine in Liga lui Mitica si reusesc un meci demn de  cupele europene. Un meci cu ritm  bun si ocazii numeroase de ambele parti.
Desi meciul s-a jucat la Buzau, stadionul Ilie Oana nefiind terminat inca, jucatorii Petrolului nu au simtit  ca ar fi pe teren neutru.

Foto


Avem 3 puncte, avem un golgheter dupa numai o etapa, suntem pe locul 4 si mergem la Vaslui sa   demonstram ca  cei 7 ani pierduti in liga a doua  si cu un viitor incert, au fost ani grei de reconstructie. Speram ca New Petrolul Ploiesti va ajunge din nou ce a fost odata. 
Ploiestiul devine din nou un oras important  pentru fotbalul profesionist din Romania, cu doua echipe  dornice de afirmare mai mult ca oricand.
Succes Astra si succes Petrolul echipa de suflet a ploiestenilor.
Astept cu nerabdare meciurile din prima liga de pe teren propriu. Ilie Oana va fi  arhiplin cu siguranta. Noul stadion  va sustine meciuri pentru suporterii galben albastrii in curand.

Trimite prietenilor pe Messenger Ador aurul pe femei in masini sanatoase

Un comentariu:

  1. Ploistiul are O SINGURA echipa PETROLUL.astra cu toate ca joaca la PLOIESTI are sediul social la Giurgiu.Asa ca IN PLOIESTI doar PETROLUL conteaza!
    Si daca astepti cu nerabdare primul meci pe Ilie Oana nu ai putea sa-ti faci incalzirea pe 13 august la Buzau cu rrapid???Asta ca sa nu te simti bulversat de zgomotul de pe New Ilie Oana!

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea