marți, 18 octombrie 2011

Republic Of Gamers

Conceptul de Republic Of Gamers -ROG-   porneste de la ideea ca orice gamer care se respecta si tinde catre telul de a fi cel mai bun in anumite clasamente, in anumite jocuri sau in anumite grupuri, are nevoie de cele mai bune componente  pentru   a-si domina adversarii. Astfel Asus a creat sisteme ROG care vin in ajutorul gamerilor pretentiosi chiar si pe laptop-uri.

Eu am avut prima experienta cu un calculator cam pe la varsta de 10 ani, cand abia se facuse trecerea de la calculatoarele neperformante, la performantele pe atunci, Pentium 1.  Saltul a fost unul vizibil pentru mine, care aveam de-a face cu vechile 4-8-6 (sau ce variante mai erau) la orele de informatica, iar la sala de jocuri ma bucuram de viteza unui Pentium 1. Iar in timp am ajuns  sa trec de la jocurile cu masini sau Bomberman, la jocuri precum Counter Strike, Starcraft, Unreal Turnament si alte jocuri de strategie, unde aveam nevoie de calitatile unui calculator. De multe ori pierdeam la jocul care ne innebunea pe atunci (Counter Strike) numai din cauza ca se bloca  imaginea pentru cateva secunde. Totul depindea de abilitatile si rapiditatea fiecaruia de a se misca. Si totusi sistemele destul de incete nu ne ajutau sa ne aratam adevaratele skill-uri. Mouse-urile vechi, fara scrool, monitoarele inguste si numeroasele blocari care te faceau sa dai restart calculatorului  iti scoteau peri albi. Dar cu timpul tehnologia si-a spus cuvantul si  s-a trecut destul de rapid de la Pentium 1 la Pentium 4 iar mai apoi s-a cam pierdut si notiunea de Pentium pe care o stiam. Acum firme precum Asus, vin in ajutorul  nostru al gamerilor, pentru a ne ajuta sa progresam cu orgoliul nostru internautic in clasamentele online, in fata prietenilor  internauti si acelor reali cu care ne confruntam in jocuri de toate felurile. Acum putem discuta prin castile si microfonul din dotare cu userii pe care ii infruntam, fara a ne mai pierde vremea cu chat-ul din joc, care  te face sa pierzi timp pretios. Mouse-urile cu butoane aditionale ne dau mai multe posibilitati de manevrare a  comenzilor multiple intr-un timp mai scurt. Ecranul mare  si rezolutia  dau jocurilor o alura  reala si care te prinde in atmosfera lor. Sunetele de calitate ridicata  cresc suspansul iar viteza  pe care o  mentine un procesor bun, ne ofera  conditiile ideale de demonstart ca putem mai mult. Acum sa trecem la treaba cu sistemul ROG de la Asus. Cu siguranta vom fi mai buni!

Acest articol participa la concursul Super Blog 2011





Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

Un comentariu:

Spune-ti parerea