duminică, 30 octombrie 2011

Un meci de 7 stele Meralco Bolts-Rain or Shine

Un meci  remarcabil a avut loc  duminica 30 octombrie 2011 in Philipine Basketball Cup intre ocupantele la zi ale primelor doua  locuri din liga.  Inceputul meciului nu  a tradat sub nicio forma spectacolul care avea sa se  iveasca pe parcurs. Ambele echipe au inceput normal catre slab meciul. A urmat insa inceputul spectacolului baschetbalistic din jumatatea secunda a  primului sfert. Rain or Shine au alergat dupa victorie pentru a prelua sefia clasamentului si au facut-o intr-un mod foarte profi. In primul sfert aruncarile de trei puncte reusite de Rain or Shine  au facut diferenta de pe tabela sa arate 13 puncte. Astfel dupa un singur sfert conduceau cu 13 puncte si  consemnau inceputul meciului dramatic al liderilor din clasamentul la zi.  Meciul a continuat in aceeasi maniera si in sfertul al doilea cand echipa care aduce ploaia si cerul senin a adus de aceasta data o ploaie de puncte in cosul adversarilor de la Meralco. Scor 35-21 si total pe prima repriza 68-41 iar meciul era ca si jucat.  Al treilea sfert a inceput la fel de prost ca si primul dar ploaia de puncte a continuat sa cada pana la finalul meciului. Scor sfert 3 -> 30 23, scor sfert 4 -> 33-31 In favoarea echipei Rain or Shine care a castigat meciul cu un scor fantastic (139-95) si o diferenta de 44 de puncte iar primul loc le revine  pe buna dreptate.
Sursa foto PBA.Ph
 Din punct de vedere parioristic acest meci mi-a adus ceva castiguri. Am reusit sa  castig pariuri precum:
  • Rain or Shine castiga cu peste 21 de puncte, cu o cota de 6,5
  • Rain or Shine inscrie peste 91,5 puncte, cota 1,83
  • Rain or Shine castiga cu peste 9,5 puncte, cota 1,83
  • Total puncte meci peste 175,5 , cota 1,83
Urmeaza Powerade Tigers- Petron Blaze Boosters. Astept un spectacol din nou, desi sunt echipe din a doua  jumatate a clasamentului.


Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

2 comentarii:

Spune-ti parerea