joi, 20 octombrie 2011

Un cadou din viitor

Sunt calator in timp pentru a doua oara, iar de data aceasta am de vizitat showroom-ul firmei Borealy.  Firma se ocupa cu vanzarea de  cadouri. Dar nu orice fel de cadouri, ci  o gama de cadouri de lux, foarte interesanta.  Sunt incantat ca in showroom-ul cu vanzare sunt frumos expuse diferitele categorii de cadouri, astfel pot sa ma orientez mai usor ca si cumparator, in cazul in care doresc sa caut un anumit tip de cadou. Calculatoarele din incinta sunt puse la dispozitia cumparatorilor care pot verifica   pe site  disponibilitatea anumitor cadouri, in cazul in care nu  s-au hotarat  sa cumpere ceva din  produsele expuse. De asemenea pot face comparatii intre preturi si  alte criterii  de sortare ale cadourilor. La bancul de impachetare se poate alege orice tip de impachetare al cadoului, din cele peste 500 de tipuri de impachetare disponibile, sau se poate da comanda pentru  impachetarea  inedita a cadoului  in functie de ideea sau dorinta  clientului.  Magazinul primeste comenzi si pentru personalizarea  cadourilor prin inscriptionare sau stilizare in functiile de pretentiile fiecarui client.  De asemenea departamentul de relatii cu clientii primeste comenzi  pentru crearea de  cadouri  care nu se afla in gama de produse ale magazinului, pe care le onoreaza in  maxim 5 zile lucratoare.
Toate aceste optiuni din magazinul  clasic de desfacere, pot fi accesate si din  confortul propriei case, pe magazinul online, care functioneaza 24/24, 7/7,  iar toate  metodele de  contact (chat online , facebook, tweeter, e-mail, telefon) sunt  preluate in timp real si rezolvate dupa caz.  O optiune   pe site care imi atrage atentia este  aplicatia cu ajutorul careia  fiecare utilizator care acceseaza site-ul de cadouri    isi poate  creea propria  idee de cadou, avand la dispozitie peste 4000 de corpuri pentru crearea cadoului, pe care le poate accesoriza si  colora dupa bunul plac, pana ce ajunge la  varianta finala, pe care, impreuna cu  o serie de  notite si dorinte le poate trimite catre  transpunerea lor in cadouri reale.  Magazinul online a pus la punct si dezvoltat un sistem  de  recompensare a clientilor fideli si a utilizatorilor care recomanda site-ul  cunostintelor. Astfel fiecare utilizator sau client are sansa de a  achizitiona cadouri cu reduceri substantiale, in functie de valoarea comenzilor facute de referalii adusi pe site.
Avand in vedere toate aceste optiuni puse la dispozitia clientilor, magazinul on-line  Borealy este clar superior magazinelor clasice din afara mediului on-line.

Acest articol participa la concursul Super Blog 2011.

Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

4 comentarii:

  1. Marinela Sveduneac21 octombrie 2011 la 13:30

    O calatorie documentata si bine argumentata!!! M-ai facut intr-atat de curioasa, incat le-am vizitat site-ul! ..Si am regasit tot ceea ce ai descris! Multumesc frumos de informatii! Bafta multa sa ai si in continuare s-o tii tot asa!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua,

    MEDIAHOLIC si FUNLAND Romania te invita sa participi la FUNLAND 8 BALL – Campionat de biliard pentru BLOGERI.
    Vezi toate detaliile aici:
    http://www.beautyroom.ro/articole/timp-liber/funland-campionat-de-biliard-pentru-blogeri_51

    DE RETINUT:
    - Participarea este gratuita;
    - Toti participantii primesc premii (primele 4 locuri primesc premii foarte consistente);
    - Un blog poate sustine pana la 5 participanti;
    - Daca nu esti pasionat de biliard, poti inscrie si poti sustine in competitie, cu blogul tau, pana la 5 prieteni;
    - Inscrierile se fac pana la 23 octombrie ora 18:00
    - Va fi DISTRACTIE MAXIMA toata saptamana la FUNLAND, asa ca veniti sa participati si sa sustineti prietenii din competitie.

    Premiile sunt oferite de:
    - BEAUTYROOM.ro (produse NUXE si HIMALAYA);
    - FUNLAND (carduri de reducere si ore gratuite la biliard)

    Pentru inscriere da un reply sau un mail la office@mediaholic.ro cu numele tau (si ale prietenilor tai care vor sa participe) si cu adresa blogului care te sustine.

    Mult succes!
    Echipa MEDIAHOLIC & FUNLAND

    RăspundețiȘtergere
  3. chiar imi place bvo foarte frumos

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea