marți, 10 iunie 2014

Barbatul si femeia egali?



Se zice ca barbatul si femeia, in ziua de azi, sunt egali. Ca orice face o femeia poate face si un barbat si vice-versa. Eu refuz categoric aceasta ipoteza, o refuz si nu o sa o accept niciodata.

Este adevarat ca o femeia poate face orice, poate fi sofer, mecanic, director, medic, orice functie pe lumea asta i se potriveste manusa. Dar barbatul? Poate face ce face o femeie? Bineinteles ca si sexul masculin poate gati, calca, poate fi medic, manager, profesor dar oare poata da nastere unui copil? Poate un barbat sa tina in pantec 9 luni un bebelus? Poate barbatul sa de-a viata unei fiinte atat de minunata si de fragila?

Categoric nu, asa ca dragii mei, barbatii si femeile niciodata nu vor fi egali, niciodata ce facem noi, femeile, nu puteti face si voi, barbatii, chiar daca ati avea vointa, toti banii din lume, iq cu mult peste limita normala sau orice alte calitati in plus.

O femeie poate fi mama si tata pentru copilul ei, dar un barbat mai rar.

Mama simte cand copilului ii este rau, sau are o problema, desi este la mii de km distanta, tatal niciodata, mai face si pe atotstiitorul “esti nebuna, nu are nimic, nicio problema, e sanatos tun, se distreaza prin cluburi”. Iar cand se dovedeste contrariul “inghite in sec”. Barbatii…stiu tot, rezolva tot, totul e roz, iar femeia nu stie nimic.

Asa ca pretuiti femeia, oricum ar fi si oriunde s-ar afla, iubiti-o, respectati-o si oferitii tot ce este mai bun si mai frumos pe aceasta lume. Daca femeia nu ar exista, lumea nu s-ar mai divide si usor usor ar disparea.

Mirela A.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea