marți, 3 iunie 2014

Hey brother, Asesoft can win the final!

Nici nu va imaginati cat de bine m-am simtit in Sala Olimpia din Ploiesti, urmarind meciurile pe care Asesoft le-a sustinut in finala LNB. Daca in prima zi am gustat numai spectacolul, nu si victoria, in a doua zi m-am bucurat si de spectacol si de victorie. Nu am mai scris despre aceste meciuri pana acum, dar entuziasmul nu mi-a trecut deloc. Ba chiar sta bine acolo in mintea mea si asteapta cu nerabdare urmatoarele meciuri de pe terenul echipei CSM Oradea.

Primul meci disputat de cele doua echipe in finala LNB a avut loc sambata 31 mai si s-a incheiat cu scorul de 105-93 pentru CSM Oradea. Meciul a fost pierdut inca din startul meciului cand jucatorii de la  Asesoft a uitat ca apararea defectuoasa i-a pedepsit si in semifinala contra clujenilor. Astfel primul sfert a ajuns sa fie castigat la 12 puncte diferenta de catre oradeni. Diferenta pauzei a fost si mai cruda. 23 de puncte ne desparteau de oradeni si nimeni nu mai credea intr-o revenire. Totusi revenirea a venit. Asesoft a revenit chiar si la 9 puncte la un moment dat, dar nu a reusit sa mai inscrie cu atata usurinta iar oradenii au inchis meciul, castigand la o diferenta de 12 puncte.

Al doilea meci a avut loc pe 1 iunie si s-a incheiat cu scorul de 95-76 pentru Asesoft. Meciul a avut un ritm mai scazut decat in prima intalnire, dar echipa care s-a aparat mai bine a castigat. Iar de aceasta data echipa care s-a aparat aproape exemplar a fost Asesoft. Nu numai apararea a mers ci si atacul. Dar eu sunt convins ca Asesoft poate castiga orice meci contra echipelor din Romania, daca se apara cum trebuie. Am vazut de nenumarate ori cum Burlacu & Co se pot apara atat de bine incat sa nu primeasca mai multe puncte decat inscriu. Sigur ca mai apare si o echipa precum cea a Clujului care iti inscrie din orice pozitie, de la orice distanta si cu oricat de multe eforturi ai depune pentru a te apara. Insa acestea sunt mici exceptii care se intampla la perioade indelungate de timp.

Asa ca Asesoftule, de la tine vreau o aparare exemplara pentru a ma bucura de un nou campionat castigat, de un nou trofeu adus in vitrina clubului. Vreau sa ne aparam de 10 pentru titlul 10. Vreau sa le dam adversarilor cu terenul in cap asa cum am facut-o in al doilea meci al finalei. Vreau sa sustin in continuare cea mai buna echipa din Romania. Avem in fata o echipa care pune mare accent pe atac. Daca nu ii lasam sa arunce liberi din pozitii bune, atunci ne putem bucura cu siguranta de un nou titlu.

Si sa va mai spun ceva: Alhaji Mohammed merita acest titlu din plin. Sa nu-l lasam sa plece fara el! Sa nu dam cu piciorul acestei ocazii!



Pornim de la 0-0 in toate meciurile! Sa le castigam zic!

Hai Asesoft!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea