luni, 23 iunie 2014

Cu cine va juca Petrolul Ploiesti Europa League?

Petrolul Ploiesti are adversari facili in tururile preliminare ale Europa League. Conform tragerii la sorti din data de 23 iunie 2014 Petrolul va intalni in preliminarii castigatoarea intalnirilor dintre echipa georgiana Sioni Bolnisi sau formatia albaneza Flamurtari. Ambele echipe sunt categoric mai slab cotate decat formatia ploiesteana, dat fiind si faptul ca provin din tari slab competitive la nivelul sportului rege.

Petrolul joaca primul meci la Ploiesti

Primul meci pe care Petrolul il va disputa cu echipa calificata din duelul mai sus amintit, va fi pe teren propriu asa cum s-a stabilit in tragerile la sorti de la Nyon. Pe 17 iulie Petrolul va incepe un nou sezon european, un nou sezon in care poate face mandri suporterii fanatici galben-albastri.

Dupa parcursul bun la nivel european din sezonul 2013-2014, suporterii Petrolului s-au aratat incantati de jocul echipei in Europa, rasplatind munca jucatorilor prin multumiri publice. Cateva bannere au fost puse in locuri vizibile din orasul Ploiesti. Pe aceste bannere au fost scrise cuvinte frumoase la adresa jucatorilor.

Ramane sa jucam un nou sezon in Europa, unul in care speram sa ajungem in grupele competitiei Europa League. Apoi ramane de vazut ce performante putem atinge.

Multumim Petrolul Ploiesti!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea